CV-ketel huren

Is uw cv-ketel aan vervanging toe? Heeft uw cv-ketel onderhoud nodig? Of heeft u last van een storing?
A. Ploem & Zn. verzorgt zowel het onderhoud en storingshulp als volledige nieuwe installaties in Parkstad en omstreken. Wij zorgen ervoor dat uw CV altijd presteert, zodat u blijvend geniet van comfortabele warmte. Om u optimaal van dienst te zijn en beter te ontzorgen bieden wij diverse service abonnementen aan. En wat dacht u van onze gunstige mogelijkheid om een CV te huren?

Voordelen huren van CV ketel

Wij begrijpen dat een cv-ketel kopen een forse investering kan zijn. Wilt u dit bedrag liever niet in één keer uitgeven? Dan kunt u bij ons voordelig een cv-ketel huren. Voor een schappelijk vast bedrag per maand huurt u al een ketel.

Het huren van een cv-ketel is niet alleen voordelig. U bent direct voor een lange periode verzekerd van volledig comfort. Service, periodiek onderhoud én hulp bij storingen zijn bij het lage termijnbedrag inbegrepen. Wij houden uw cv-ketel up-to-date, en bij een eventuele storing zorgen wij voor een vlotte afhandeling van het probleem, zonder aanvullende kosten!


CV-ketel huren bij A.Ploem & Zn.

  • Zorgeloos warmte en warm water
  • Geen aansluitkosten (alle aansluitingen binnen 1 meter )
  • Laag vast maandbedrag
  • Luxe klokthermostaat
  • Inclusief onderhoud
  • Inclusief storingen
  • Huren vanaf € 25,- per maand

CV huren of kopen?

Voor de een is het fijn om het bedrag maandelijks te betalen. De ander koopt liever in één keer een nieuwe cv ketel bij ons met 12 jaar garantie. Om u optimaal van dienst te zijn en beter te ontzorgen bieden wij diverse service abonnementen aan.

Wanneer u niet zeker bent, contacteer ons dan voor een passend advies.  Na dit advies kunt u de beste keuze voor u zelf maken.

A. Ploem & Zn. verzorgt zowel het onderhoud en storingshulp als volledige nieuwe installaties in Parkstad en omstreken. We bieden u de gunstige mogelijkheid om een CV bij ons te huren. Wij zorgen ervoor dat uw cv-ketel altijd presteert, zodat u blijvend geniet van comfortabele warmte.

Wilt u meer informatie over onze dienstverleningen rondom CV-ketels? Neem dan direct contact met ons op. Liever eerst onze tarieven bekijken? Lees dan nu onze tarievenlijst

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie over onze diensten of mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

CV ketel huren inclusief installatie

Wanneer u ervoor kiest om een CV te huren, dan hoeft u niet extra te betalen voor de installatie. Wij installeren de CV bij u thuis, zonder hier een prijs voor te vragen. Dit gebeurt vlot en op de juiste manier. We vragen geen aansluitkosten.CV ketel huren inclusief onderhoud

Bij het lage maandelijkse huur tarief, zijn meteen ook de servicekosten inbegrepen. Dit betekent dat de CV gratis door onze servicemonteurs wordt onderhouden. Wij willen dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de warmte in huis. Wij vinden het belangrijk dat u nooit onder een koude douche hoeft te staan als u daar niet bewust voor kiest. Wij willen er voor zorgen dat u altijd warm water en een warme temperatuur binnenshuis heeft. De CV ketel kan alleen optimaal functioneren als er periodiek naar gekeken wordt. Wij regelen het onderhoud van uw cv-ketel in huis.

CV ketel huren inclusief storingshulpEr bestaat een kans dat de CV een storingsmelding aangeeft of dat u zelf merkt dat de verwarming het niet doet of dat er geen warm water uit de kraan komt. Op deze momenten mag u onze servicemonteurs bellen om u te komen helpen. Wij staan u te hulp bij storingen.

CV ketel kopen

U kunt bij ons uiteraard ook direct een nieuwe cv-ketel kopen. A. Ploem & Zn. biedt diverse topmerken aan en onze installateurs zorgen voor een snelle installatie. Bij ons krijgt u altijd een kwalitatieve cv-ketel voor een schappelijke prijs. Bovendien krijgt u tot wel 12 jaar garantie op uw ketel!CV ketel kopen inclusief installatie

Wanneer u een cv koopt, dan zorgen wij gelijk voor de installatie bij u thuis. Dit laat u namelijk het beste doen door een van onze installateurs die precies weten hoe dit in zijn werk gaat. Een nieuwe Cv-ketel installeren is vakwerk. Door jarenlange ervaring, generatie op generatie, en ook de recente bijcholing hebben de installateurs van A. Ploem &Zn. alles in huis om uw nieuwe Cv-ketel efficiënt te plaatsen.

Kosten cv ketel

In het algemeen bestaan de kosten uit drie onderdelen, namelijk de prijs van de nieuwe cv-ketel, de installatie kosten (die zijn 0 euro bij ons!) en de onderhoudskosten (die zijn 0 euro bij ons!).

Wij hanteren eerlijke prijzen bij het huren van de CV, en ook bij het kopen van de CV ketel.

  1. Nieuwe cv ketel kosten Wij werken samen met kwaliteit CV leveranciers. Dus u bent gegarandeerd van de merken met moderne en verbeterde cv-ketels. Het huren van een cv ketel kost 25 euro per maand met installatiekosten, onderhoudskosten en garantie. Wij hanteren eerlijke prijzen, ook wanneer u de cv koopt.
  2. Cv installatie kosten Bij ons krijgt u bij de prijs de installatie van de ketel erbij inbegrepen. Dit geldt zowel bij de huur als bij de koop van de ketel.
  3. Kosten CV onderhoud CV onderhoud kosten zijn bij de huur van een ketel inbegrepen. Wanneer u een CV ketel koopt, dan heeft u 12 jaar garantie.


Verwarmingsketel huren of kopen

Beide beschreven opties zijn goed. Huren of kopen is een persoonlijke keuze. Voor de een is het fijn om het bedrag maandelijks te betalen. De ander koopt liever in één keer een nieuwe cv ketel bij ons met 12 jaar garantie.

Laat A. Ploem & Zn. u een passend advies geven. Na dit advies kunt u de beste keuze voor u zelf maken. Contacteer ons hier.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.