Remeha

Remeha is een Nederlandse cv-ketel fabrikant die al 70 jaar garant staat voor optimale zekerheid in warmte. Hun goede naam hebben ze te danken aan topkwaliteit producten die jarenlang probleemloos hun werk doen. Dat ze daarbij ook schoon, zuinig en zeer milieuvriendelijk zijn, spreekt bij Remeha voor zich! Het is dus niet voor niets dat Remeha in heel Europa over de vloer komt. In woonhuizen en kantoren bijvoorbeeld, maar ook bij grote projecten als de Amsterdam Arena, het Philips Stadion, de Kuip en het Gelredome.

Comfort in het hele huis

Wanneer u het assortiment van Remeha bekijkt zal er een ding opvallen: hun veelzijdigheid. Remeha levert namelijk niet alleen cv-ketels maar ook boilers, zonneboilers, thermostaten en allerlei handige en slimme accessoires. Daarnaast bieden ze ook complete systemen aan: de Remeha Comfort Systemen. Deze bestaan uit optimaal op elkaar afgestemde componenten die jarenlang storingsvrij presteren. De cv-ketels en boilers binnen deze Comfort Systemen zijn leverbaar met verschillende vermogens en met wisselende inhoud. Zo kan een Remeha Comfort Systeem dus altijd worden afgestemd op de woonsituatie.

Remeha CV ketel huren of kopen?

Wij werken uitsluitend CV ketels van Remeha. Dit omdat wij in het merk geloven en onze monteurs gespecialiseerd zijn en deze ketels van binnen en van buiten kennen. U kunt bij ons zowel een CV-ketel huren als een CV-ketel kopen. Lees ook alles over de verschillende modellen CV-ketels van Remeha die wij aanbieden. 

remeha_color

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.