Remeha CV-ketel

Bent u op zoek naar een Remeha CV-ketel? U kunt Remeha CV-ketels bij ons zowel kopen als huren tegen scherpe tarieven. Bovendien zijn al onze monteurs gespecialiseerd in het onderhoud en reparatie van Remeha ketels. Wij geloven in de kwaliteit en betrouwbaarheid van deze ketels en leveren daarom ook uitsluitend ketels van dit merk. Bent u benieuwd welke Remeha verwarmingsketel het beste bij uw situatie past? Lees dan snel verder.

hybrid-ready-remeha

Remeha Hybrid Ready - Klaar voor de toekomst

In het kader van de energietransitie wilt u waarschijnlijk een ketel die het milieu het meeste ontziet. Remeha heeft daarom ketels met de hoogste energie labels. Daarbij wilt u waarschijnlijk (deels) van het aardgas af. Voor deze groep zijn er daarom de hybride ketels. Deze zijn geschikt voor een combinatie met duurzame energieoplossingen zoals een warmtepomp of zonneboiler. Deze ketels worden aangeduid met het label ‘hybrid ready’. Behoort u tot deze groep, check dan altijd of het model is voorzien van dit label.

Welke Remeha ketel past het beste bij mij?

Omdat ieder huishouden anders is en een andere warmte behoeftes heeft, heeft Remeha ook verschillende ketels. Zo hangt de keuze voor een bepaalde ketel af van bijv. het type woning, de isolatiewaarde, de samenstelling van uw huishouden, uw budget en de gewenste comfortklasse. Indien u er zelf niet uitkomt, dan kunnen onze expert u voorzien van passend advies.

Remeha Avanta - de populaire keuze

De Remeha Avanta is een zeer compact en energiezuinige HR combiketel. Het is ook niet voor niets dat deze ketel inmiddels meer dan een miljoen keer verkocht is. De Remeha Avanta levert binnen no-time warm water. U hoeft dus nooit lang te wachten. Daarbij is de ketel ook lekker compact met een afmeting van 600x400x290. Wij leveren de Remeha Avanta in verschillende comfortlevels (CW3, CW4 en CW5). Bekijk hieronder welk comfortlevel het beste bij uw situatie past.

 Geruisloos
Prima prijs/kwaliteit verhouding 
Meest verkochte HR-Combiketel van Nederland

remeha-avanta-cv-ketel

Wij leveren de Remeha Avanta in de volgende comfortklassen:

Remeha Avanta Ace CW3

Klein huishouden

Afbeeldingsresultaat voor red check png  Levert 10l water per minuut 40°C

Afbeeldingsresultaat voor red check png  Appartementen, tussen- en hoekwoningen

Afbeeldingsresultaat voor red check png Standaard warm water gebruik

Remeha Avanta Ace CW4

Gemiddeld tot groot huishouden

Afbeeldingsresultaat voor red check png  Levert 12,5l water per minuut 40°C

Afbeeldingsresultaat voor red check png  Appartementen, tussen- en hoekwoningen

Afbeeldingsresultaat voor red check png Gemiddeld warm water gebruik

Remeha Avanta Ace CW5

Grote huishoudens

Afbeeldingsresultaat voor red check png Levert 15l water per minuut 40°C

Afbeeldingsresultaat voor red check png Hoekwoning, vrijstaand huis of 2-onder-1 kap

Afbeeldingsresultaat voor red check png Veelvuldig warm water gebruik

remeha-calenta-ace-cv-ketel

Remeha Calenta Ace - Hoog comfort, slim en geschikt voor de toekomst!

De Remeha Calenta is een luxe keuze met vele ‘slimme’ snufjes. Zo hoeft u uw ketel nooit meer bij te vullen dankzij de ingebouwde bijvulinrichting. Deze zorgt ervoor dat zodra de waterdruk te laag wordt, de ketel precies tot het juiste niveau wordt bijgevuld. Verder is deze ketel uitgerust met een zogenaamde tap-sensor. De tapsensor zorgt voor een ruime hoeveelheid warm water. Hierdoor kan er op verschillende punten in huis tegelijkertijd warm water gebruikt worden. Daarnaast kunt u uw ketel altijd bedienen via een handige app en zo uw energieverbruik goed in de gaten houden.

Ten slotte is de Remeha Calenta gemaakt voor een duurzame toekomst. Deze ketel is namelijk hybrid ready en daarom te koppelen met een zonneboiler of warmtepomp. Een ander groot voordeel van deze krachtige ketel is de moderne warmtewisselaar. Deze is zeer stil maar levert supersnel warm water.

 Geruisloos
Hoog energielabel 
Hybrid Ready

Wij leveren de Remeha Calenta Ace in de volgende comfortklassen:

Remeha Calenta Ace CW4

Gemiddeld tot groot huishouden

Afbeeldingsresultaat voor red check png  Levert 14,5l water per minuut 40°C

Afbeeldingsresultaat voor red check png  Tussen- en hoekwoningen

Afbeeldingsresultaat voor red check png Gemiddeld warm water gebruik

Remeha Calenta Ace CW5

Grote huishoudens

Afbeeldingsresultaat voor red check png Levert 20l water per minuut 40°C

Afbeeldingsresultaat voor red check png Hoek-, 2-onder-1 kap en vrijstaande woningen

Afbeeldingsresultaat voor red check png Gemiddeld warm water gebruik

Remeha Calenta Ace CW6

Grote huishoudens

Afbeeldingsresultaat voor red check png Levert 24l water per minuut 40°C

Afbeeldingsresultaat voor red check png Hoek-, 2-onder-1 kap en vrijstaande woningen

Afbeeldingsresultaat voor red check png Veelvuldig warm water gebruik

Afbeeldingsresultaat voor red check png Ingebouwd extra boilervat van 40 liter

Remeha Tzerra Ace - Compact en Klein

De Remeha Tzerra Ace is een veelzijdige en compacte combiketel gericht op de toekomst. Deze kleine (554x368x274) ketel heeft een zeer snelle warmwaterlevering tot wel 18,3 L per minuut. Tegelijkertijd is deze ketel ook nog eens super energiezuinig dankzij een energiebesparende modulerende pomp. Ook deze ketel is uit te breiden met een automatische bijvul inrichting. Op deze manier heeft u dus altijd warm water. Voor de mensen die dit liever zelf regelen bestaat er de semi-automatische functie. U kunt dan via een handige app zelf aangeven of u wilt bijvullen of niet. Met deze slimme app kunt u tevens ook uw warmtecomfort schema’s instellen. Al met al heeft Remeha met de Tzerra Ace echt een winnaar uitgebracht. Het is een perfecte all-round ketel die u perfect kan voorzien in uw warmtebehoefte en hybrid ready dus ook klaar voor de toekomst!

 Compact
Hybrid Ready 
Snel warm water

remeha-tzerra-cv-ketel

Wij leveren de Remeha Tzerra Ace in de volgende comfortklassen:

Remeha Tzerra Ace CW3

Kleine huishoudens

Afbeeldingsresultaat voor red check png  Levert 11,2l water per minuut 40°C

Afbeeldingsresultaat voor red check png  Tussenwoningen en Appartementen

Afbeeldingsresultaat voor red check png Standaard warm water gebruik

Remeha Tzerra Ace CW4

Gemiddeld tot grote huishoudens

Afbeeldingsresultaat voor red check png  Levert 13l water per minuut 40°C

Afbeeldingsresultaat voor red check png  Tussen- en hoekwoningen

Afbeeldingsresultaat voor red check png Gemiddeld warm water gebruik

Remeha Tzerra Ace CW5

Grote huishoudens

Afbeeldingsresultaat voor red check png Levert 18,3l water per minuut 40°C

Afbeeldingsresultaat voor red check png Hoek-, 2-onder-1 kap- en vrijstaande woningen

Afbeeldingsresultaat voor red check png Veelvuldig warm water gebruik

remeha-quinta-ace-cv-ketel

Remeha Quinta Ace - Ideaal voor villa's en woongebouwen

De Remeha Quinta Ace is een van de beste CV ketels vandaag te verkrijgen. Het is een krachtige, compacte en slimme gaswandketel met een vermogen tot 115 kw en bovendien te combineren met verschillende duurzame warmtebronnen en lage temperatuur systemen. De kracht van deze ketel maakt het ideaal voor grote huizen, villa’s en woongebouwen. Wat deze ketel zo speciaal maakt is de gebruiksvriendelijkheid op het gebied van service, onderhoud en montage. De ketel is uitgerust met een e-smart microprocessor die de beveiliging en besturing regelt. Hiermee kan zowel de gebruiker als monteur de ketel van afstand uitlezen en controleren op storingen. Deze ketel is leverbaar als solo-ketel maar ook geschikt voor cascade installaties. Daarbij is de Quinta Ace eenvoudig te combineren met aqua boilers voor een royale warmwatervoorziening.    

 Geruisloos
Ideaal voor grote huizen en villa's en woongebouwen
Gebruiksvriendelijk en toekomstgericht

Remeha ketel met Etwist Slimme Thermostaat 

Met de Remeha etwist slimme thermostaat kunt u altijd en overal uw verwarming bedienen via de klokthermostaat of via een handige app. Ook kunt u ook altijd en overal uw energieverbruik inzien en uw huis per ruimte instellen op het gewenste comfort level. Daarnaast heeft u de mogelijkheid voor meerdere klokprogramma’s en vakantieprogramma’s. Dankzij een slimme buitensensor kunt u zelfs uw warmtevoorziening op basis van het weer buiten laten regelen. 

remeha-etwist-slimme-klokthermosstaat

Slimme meter met app en spraakbesturing

Deze app is geheel gratis bij aanschaf van de Remeha etwist slimme meter en is te gebruiken door alleen u of meerdere personen. Bovendien kan de etwist slimme meter communiceren met andere smart home apparaten zoals Amazon’s Alexa en Google Assistant. De etwist is te koppelen met alle Remeha ketels en is bij ons tegen een meerprijs leverbaar. Inclusief installatie uiteraard.

Remeha CV ketel onderhoud

Het is geen geheim dat u uw CV ketel periodiek moet laten onderhouden. Hiermee zorgt u o.a. voor een hoger rendement, minder storingen, een langere levensduur van uw installatie, uw eigen veiligheid en voorkomt u hoge reparatiekosten. Bent u al in het bezit van een Remeha ketel of bent u van plan er één te kopen, dan doet u er verstandig aan om een onderhoudscontract af te sluiten. Een monteur zal de ketel dan jaarlijks controleren op de eerder genoemde punten en geniet u bovendien van snelle hulp bij storingen. Voor meer informatie over eenmalig onderhoud of onderhoudscontracten verwijzen we u naar onze pagina service & onderhoud

Remeha CV ketel kopen of huren

U kunt ervoor kiezen om een CV-ketel van Remeha te kopen of huren. Bij kopen bent u meteen de eigenaar van uw eigen ketel. U heeft dan echter nog wel iemand nodig die de ketel installeert en onderhoud. U heeft echter wel zelf de keuze waar u een onderhoudscontract afsluit. Kiest u ervoor een Remeha ketel te huren, dan kiest u voor een maandelijkse betaling. Inbegrepen is de installatie, onderhoud en kosten voor vervangende onderdelen. Afhankelijk van het onderhoudscontract wat u hierbij afsluit.

  • Deskundig advies of een offerte op maat ontvangen?

    Dus bent u geïnteresseerd in een Remeha CV ketel en wil u graag meer informatie over de tarieven voor koop, huur, installatie of onderhoud. Stuur ons dan een bericht of bel naar 045 567 6969.

    Wees zo compleet mogelijk in uw vraag en voeg eventueel ondersteunende foto's toe.

    Offerteaanvragen zijn geheel vrijblijvend.
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, doc, xls.

remeha

Klik op het logo en controleer ons lidmaatschap

Wij zijn actief in:

Maastricht - Gronsveld - Sint Geertruid - Mheer - Noorbeek - Margraten - Cadier en Keer - Berg en Terblijt - Meerssen - Bunde - Valkenburg - Heijenrath - Slenaken - Eijsden - Sibbe - Weert - Rothem - Geulle - Sittard - Geleen - Munstergeleen - Limbricht - Born - Urmond - Stein - Elsloo - Beek - Guttecoven - Einighausen - Lutterade - Sanderbout - Puth - Buchten - Holtum - Nieuwstadt - Susteren - Dieteren - Born - Roosteren - Heerlen - Voerendaal - Simpelveld - Hoensbroek - Landgraaf - Bocholtz - Eys - Gulpen - Kerkrade - Brunssum - Oirsbeek - Shinveld - Schinnen - Nuth - Klimmen - Shin op Geul - Schinveld - Vaals - Lemiers - Vijlen - Mechelen - Epen

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.