CV-ketel huren in Limburg

Waneer je een CV-ketel wilt huren, dan kun je terecht bij A. Ploem. Wij zijn experts in de verkoop, installatie, reparatie en montage van CV-ketels door heel Zuid-Limburg. Kies je voor de service van A. Ploem, dan kom je nooit in de kou te staan!

Huren, warmte zonder gedoe

Voor wie direct wil genieten van een warm thuis, zonder de initiële kosten, hebben we een aantrekkelijke huuroptie. Met ons huurconcept geniet je van 12 jaar warmte, inclusief jaarlijks onderhoud en de mogelijkheid om na het contract te beslissen of je de warmte wilt behouden.

  • Je hoeft niet in één keer een grote uitgave te doen
  • Je weet precies wat de uitgaven per maand zijn
  • Je hebt geen hoge kosten wanneer een onderdeel kapot gaat

De CV-ketels die wij leveren

We bieden een keuze uit een 4-tal Remeha toestellen die we selecteren op basis van vermogen en capaciteit. Bij de keuze van een CV-ketel is het essentieel om het benodigde vermogen en de capaciteit te bepalen op basis van factoren zoals woninggrootte, isolatie, gewenst comfortniveau en warmwaterbehoefte. In een persoonlijk gesprek kunnen we inschatten wat voor iedere specifieke situatie de beste oplossing is. Op de pagina CV-ketel kopen geven we een overzicht van kosten, specificaties en opties per toestel.

Voordelen van een CV-ketel huren bij A. Ploem

Als je kiest om een nieuwe CV-ketel te huren bij A. Ploem, dan zijn er vele voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende cv-ketels van topmerken en dat voor een eerlijke prijs.

  • Je betaalt een vast, laag maandbedrag
  • Je geniet zorgeloos van warmte en warm water
  • Je betaalt geen aansluit-, voorrij-, installatie- of materiaalkosten
  • Je beschikt over 24/7 storingsservice (inclusief onderdelen)
  • Je krijgt een luxe klokthermostaat cadeau
  • Wij demonteren, verwijderen en voeren de oude ketel af

Let op: het huren van een CV-ketels is enkel mogelijk door de eigenaar van een pand. Voor verdere informatie hierover kun je altijd contact opnemen met onze adviseurs.

Keuzehulp

Kies in 2 minuten jouw ideale cv-ketel

Hallo, ik ben Kees Ketel en ik help je in een paar stappen bij het selecteren van de cv-ketel die het beste bij jouw woning en wensen past.

Klanten over ons

Echte ervaringen

We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service. Hoewel we daar zelf van alles over kunnen vertellen, laten we graag enkele klanten aan het woord.

Fijne service, correct werk.

Goede service, snel en vasthoudend. Mijn boilertje zelfs 3 maal voor teruggekomen omdat deze, zelf gekocht bij Hornbach, kapot was bij de koop en er toch warm water moet zijn. Top firma!

Fijn en goed personeel. Werken netjes

Vandaag was de installatie van een nieuwe gasboiler in ons appartement. Ik was erbij aan het einde van de installatie en ik kan zeggen dat het werk geweldig was. Alles was schoon en ziet er zeer goed geïnstalleerd uit. Ik ben geen specialist, maar als ik kijk hoe de gasboiler eruit ziet, ziet het er heel professioneel uit. Vanaf de dag dat ik contact opnam met het bedrijf voor een offerte en de installatie, was alles super professioneel! Bedankt voor het werk heren!

Vooraf goede uitleg gekregen van dhr. Pörteners. Installatie van 2 airco’s door Tom en Etienne vlekkeloos verlopen evenals het installeren van een nieuwe groepenkast door Niels. Kortom, heel tevreden over de firma Ploem en zoon.

Goed en meteen gekomen op tijd en probleem verholpen.

Jeffrey en Maurice van de firma Ploem zijn leuke gasten en ze hebben heel netjes gewerkt en het ziet er allemaal professioneel uit. Als je ze koffie geeft zijn ze niet te stoppen! 😉