Over A. Ploem & Zn.

A. Ploem & Zn. is opgericht in 1930 door Arnold Ploem. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een totaalinstallateur, waar u terecht kunt voor zaken als verwarming en klimaatinstallaties, maar ook diverse duurzame energieoplossingen zoals warmtepompen. Inmiddels is alweer de vierde generatie toegetreden tot het bedrijf en zijn wij vanuit Kerkrade al ruim 80 jaar actief in Parkstad en omstreken. Wij bieden onze diensten zowel aan particulieren als de zakelijke markt aan.

A. Ploem Kerkrade

Daarom kiest u voor A. Ploem & Zn.

Als totaalinstallateur kunnen wij u volledig ontzorgen, met een divers pakket aan installatiemogelijkheden en diensten. Wij staan 24/7 voor u klaar en bieden een snelle respons bij iedere situatie. En heeft u advies of sturing nodig? Dan denken wij graag met u mee en bieden wij advies op maat. Zo zorgen wij er samen met u voor dat de beste oplossing voor uw woon- of werksituatie gevonden wordt.

Op zoek naar een deskundige installateur voor kleine installatiewerkzaamheden of juist een grootschalig project? Kies voor A. Ploem & Zn. en maak kennis met een betrouwbaar familiebedrijf, met tientallen jaren aan ervaring in de regio!

Diensten

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Bij A. Ploem & Zn. kunt u onder andere terecht voor:

Toekomstgerichte totaalinstallateur

Bij A. Ploem & Zn. kijken wij graag naar de toekomst. Vandaag de dag zijn wij al volop bezig met duurzame energieoplossingen zoals warmtepompen, maar dat is nog maar het begin. Met de al relevantere energietransitie verschuift onze visie steeds verder naar alternatieve energiedragers, bijvoorbeeld op basis van alternatief gas, elektriciteit of water. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw pand? Samen met u werken wij graag naar een duurzamere toekomst! Neem nu contact met ons op en vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Onze hulp inschakelen? • Wij staan voor u klaar!

  Voor advies, het maken van een afspraak of een offerteaanvragen stuurt u ons een bericht via ons contactformulier. Wees zo compleet mogelijk in uw vraag en voeg eventueel ondersteunende foto's toe.

  Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op (binnen 24 uur).
  Wij installeren uitsluitend airco's en cv-ketels in regio Zuid-Limburg.


  Offerteaanvragen zijn geheel vrijblijvend.
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, doc, xls, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.

  Cookies

  Op deze site gebruiken wij cookies.