Airco onderhoud

Onderhoud van de Airco is om verschillende redenen belangrijk. Ten eerste zorgt een goed onderhouden airconditioning voor minder storingen. Daarbij blijft een airco in topconditie altijd presteren naar zijn maximale rendement waardoor het stroomverbruik minimaal blijft. Ten slotte zorgt een airco ook voor schone lucht en een goed onderhouden airco is daarom ook beter voor de gezondheid.

DE VOORDELEN VAN REGELMATIG ONDERHOUD

  • Hoger rendement
  • Minder stroomverbruik
  • Minder kans op storingen
  • Voorkom hoge reparatiekosten
  • Langere levensduur van uw installatie
  • Altijd schone lucht

HOE VAAK IS AIRCO ONDERHOUD NODIG?

Om een Airco in optimale conditie te houden is minimaal jaarlijks onderhoud nodig. Tijdens deze onderhoudswerkzaamheden worden a.o. de buiten- en binnendelen gereinigd, de filters gereinigd, de werking getest, het gehele toestel gedesinfecteerd en lekkagecontroles uitgevoerd. Dit alles om een optimale en energie efficiënte installatie te garanderen.

WETEN WAAR JE AAN TOE BENT MET EEN ONDERHOUDSCONTRACT VAN A.PLOEM

Kies je voor airco onderhoud met onderhoudscontract, dan ben je voor een vast bedrag per maand altijd verzekerd van een goed functionerende airco. Standaard zit er 2 jaar fabrieksgarantie op een airco. Indien je bij aanschaf van een nieuwe airco direct een onderhoudscontract afsluit, wordt de garantie verlengd naar 5 jaar*.

*Het onderhoudscontract dient voor de loop van 5 jaar te worden afgenomen. Mocht het contract eerder worden beëindigd, vervalt de 5 jaar garantie. Wij bieden alleen onderhoudscontracten aan op de door ons geplaatste aircoʼs.

Keuzehulp

Kies in 2 minuten jouw ideale cv-ketel

Hallo, ik ben Kees Ketel en ik help je in een paar stappen bij het selecteren van de cv-ketel die het beste bij jouw woning en wensen past.

Klanten over ons

Echte ervaringen

We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service. Hoewel we daar zelf van alles over kunnen vertellen, laten we graag enkele klanten aan het woord.

Goede service, snel en vasthoudend. Mijn boilertje zelfs 3 maal voor teruggekomen omdat deze, zelf gekocht bij Hornbach, kapot was bij de koop en er toch warm water moet zijn. Top firma!

Fijne service, correct werk.

Vooraf goede uitleg gekregen van dhr. Pörteners. Installatie van 2 airco’s door Tom en Etienne vlekkeloos verlopen evenals het installeren van een nieuwe groepenkast door Niels. Kortom, heel tevreden over de firma Ploem en zoon.

Fijn en goed personeel. Werken netjes

Jeffrey en Maurice van de firma Ploem zijn leuke gasten en ze hebben heel netjes gewerkt en het ziet er allemaal professioneel uit. Als je ze koffie geeft zijn ze niet te stoppen! 😉

Goed en meteen gekomen op tijd en probleem verholpen.

Vandaag was de installatie van een nieuwe gasboiler in ons appartement. Ik was erbij aan het einde van de installatie en ik kan zeggen dat het werk geweldig was. Alles was schoon en ziet er zeer goed geïnstalleerd uit. Ik ben geen specialist, maar als ik kijk hoe de gasboiler eruit ziet, ziet het er heel professioneel uit. Vanaf de dag dat ik contact opnam met het bedrijf voor een offerte en de installatie, was alles super professioneel! Bedankt voor het werk heren!