Verduurzamen in Zuid-Limburg: Het Warmtefonds helpt mee!

Als familiebedrijf met diepe wortels in Zuid-Limburg, begrijpen wij bij A.Ploem dat verduurzamen niet alleen belangrijk is voor de toekomst, maar ook voor het comfort en de waarde van je woning. Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuwe CV-ketel, airco of warmtepomp, verduurzaming is een investering die je wooncomfort verhoogt én je energiekosten verlaagt. Maar hoe financier je deze duurzame aanpassingen? Het Warmtefonds biedt hier een interessante oplossing voor.

Wat is het Warmtefonds?

Het Warmtefonds is speciaal opgericht om huiseigenaren te helpen bij het financieren van energiebesparende maatregelen. Denk hierbij aan het installeren van een zuinige CV-ketel, airco of het laten plaatsen van een warmtepomp. Met het Warmtefonds kun je een lening afsluiten met gunstige voorwaarden, waardoor verduurzamen voor iedereen haalbaar wordt.

De voordelen van verduurzamen

Woning verduurzamen in Zuid-Limburg betekent niet alleen bijdragen aan een beter milieu, maar ook aan een comfortabele leefomgeving. Door bijvoorbeeld te kiezen voor een moderne warmtepomp of energiezuinige CV-ketel, bespaar je direct op je energierekening. Daarnaast zijn er diverse subsidiemogelijkheden die verduurzaming nóg aantrekkelijker maken.

Verduurzamen in elke seizoensomstandigheid

Of het nu gaat om het koelen van je woning in de warme zomers met een efficiënte airco of om het verwarmen van je huis in de koude Limburgse winters met een zuinige CV-ketel, bij A.Ploem bieden we oplossingen op maat. Wij helpen je niet alleen met de installatie, maar ook met het onderhouden van je systemen zodat ze jarenlang optimaal blijven presteren.

Profiteer van het Warmtefonds en subsidie

Naast de aantrekkelijke voorwaarden van het Warmtefonds, zijn er voor woningeigenaren in Zuid-Limburg verschillende subsidiemogelijkheden beschikbaar voor duurzame investeringen. Het combineren van deze regelingen zorgt ervoor dat je de kosten van je investering snel terugverdient. A.Ploem begeleidt je graag door het volledige traject, van advies tot installatie.

Waarom kiezen voor A.Ploem?

Als familiebedrijf sinds 1930 staan wij bekend om onze betrouwbaarheid, betrokkenheid en praktische oplossingen. Onze deskundige monteurs helpen je graag met het verduurzamen van je woning, zodat je jarenlang kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat. Wij behandelen je woning zoals we die van onszelf zouden behandelen: met zorg en aandacht voor detail.

Wil je meer weten over verduurzamingsmogelijkheden of advies op maat ontvangen? Neem contact met ons op of vraag ons magazine aan voor meer informatie over CV-ketels, airco’s, warmtepompen en subsidieregels in Zuid-Limburg.

Keuzehulp

Kies in 2 minuten jouw ideale
cv-ketel of airco

Start De CV-Ketelkiezer Start De Aircokiezer

Klanten over ons

Echte ervaringen

We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service. Hoewel we daar zelf van alles over kunnen vertellen, laten we graag enkele klanten aan het woord.

Jeffrey en Maurice van de firma Ploem zijn leuke gasten en ze hebben heel netjes gewerkt en het ziet er allemaal professioneel uit. Als je ze koffie geeft zijn ze niet te stoppen! 😉

Fijne service, correct werk.

Vooraf goede uitleg gekregen van dhr. Pörteners. Installatie van 2 airco’s door Tom en Etienne vlekkeloos verlopen evenals het installeren van een nieuwe groepenkast door Niels. Kortom, heel tevreden over de firma Ploem en zoon.

Vandaag was de installatie van een nieuwe gasboiler in ons appartement. Ik was erbij aan het einde van de installatie en ik kan zeggen dat het werk geweldig was. Alles was schoon en ziet er zeer goed geïnstalleerd uit. Ik ben geen specialist, maar als ik kijk hoe de gasboiler eruit ziet, ziet het er heel professioneel uit. Vanaf de dag dat ik contact opnam met het bedrijf voor een offerte en de installatie, was alles super professioneel! Bedankt voor het werk heren!

Goede service, snel en vasthoudend. Mijn boilertje zelfs 3 maal voor teruggekomen omdat deze, zelf gekocht bij Hornbach, kapot was bij de koop en er toch warm water moet zijn. Top firma!

Goed en meteen gekomen op tijd en probleem verholpen.

Fijn en goed personeel. Werken netjes