Airco huren

Is de aanschaf van een airconditioning systeem een te groot kostenplaatje voor u, dan kunt u ervoor kiezen om een airco te huren. Bij A. Ploem & Zn. kunt u voordelig een airconditioning huren en geniet u van onze volledige service tijdens de huurperiode. Wij zorgen ervoor dat uw airco optimaal blijft functioneren en verzorgen periodiek onderhoud en directe hulp bij storingen en mankementen. Tegen een maandelijks bedrag bent u verzekerd van een kwalitatief goede airco en loopt u niet tegen onvoorziene kosten aan. Naast particulier verhuur, verhuren wij ook airco’s aan bedrijven. Wij zijn actief door heel Limburg en met name in de regio Parkstad.

Waarom een airco huren?

Het huren van een airconditioning heeft vele voordelen. Zo bent u tijdens de steeds warmer wordende zomermaanden verzekerd van een comfortabele verkoeling in elke gewenste ruimte van uw huis.

Bovendien kunnen tijdens de overgangsperiode onze moderne energiezuinige airco uw huis verwarmen. Zo zorgt u ervoor dat u altijd de optimale temperatuur in huis hebt. Deze manier van verwarmen is vaak efficiënter dan het verwarmen door middel van een warmtepomp. Dit maakt een airco dus ook interessant buiten de zomermaanden om.

Daarnaast is het huren van een airconditioning interessant voor mensen die niet ineens een groot bedrag kunnen neerleggen. Het contract kan bovendien op elk gewenst moment worden opgezegd. Tijdens de huurperiode geniet u daarnaast ook van onze specialistische service en onderhoud.

Vraag een offerte aan

Bent u ervan overtuigd dat een airco huren iets voor u of uw bedrijf is en bent u woonachtig in de regio Zuid Limburg? Neem dan nu contact op met een van onze specialisten. Wij helpen u graag verder voor advies en informatie over het huren van een airco en de kosten daarvan.

Ook voor het inplannen van een afspraak of voor een aanvraag van een offerte staan wij voor u klaar. U kunt ons bereiken op 045 567 69 69 of via onze contactpagina hieronder. Naast de verhuur van airco's, kunt u er ook voor kiezen om bij ons een airco te kopen

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie over onze diensten of mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!


Wij zijn actief in:

Maastricht - Gronsveld - Sint Geertruid - Mheer - Noorbeek - Margraten - Cadier en Keer - Berg en Terblijt - Meerssen - Bunde - Valkenburg - Heijenrath - Slenaken - Eijsden - Sibbe - Weert - Rothem - Geulle - Sittard - Geleen - Munstergeleen - Limbricht - Born - Urmond - Stein - Elsloo - Beek - Guttecoven - Einighausen - Lutterade - Sanderbout - Puth - Buchten - Holtum - Nieuwstadt - Susteren - Dieteren - Born - Roosteren - Heerlen - Voerendaal - Simpelveld - Hoensbroek - Landgraaf - Bocholtz - Eys - Gulpen - Kerkrade - Brunssum - Oirsbeek - Shinveld - Schinnen - Nuth - Klimmen - Shin op Geul - Schinveld - Vaals - Lemiers - Vijlen - Mechelen - Epen

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.