Airco kopen

Bent u van plan om een airco te kopen en bent u woonachtig in de regio Parkstad, dan bent u bij A. Ploem & Zn. aan het juiste adres. Wij verkopen en verhuren diverse airconditioning systemen voor iedere mogelijke ruimte in uw woning of bedrijfspand. 

Het monteren van een airco is een specialisme waardoor wij u ten zeerste adviseren om dit altijd door vaklui te laten doen. Voor een gunstige prijs kunt u bij ons een passende airco kopen, inclusief montage en garantie. Onze professionals komen bij u thuis de situatie bekijken en adviseren u over de mogelijkheden. Daarna ontvangt u een offerte op maat. Geheel vrijblijvend natuurlijk! 

Wilt u graag direct advies van een van onze medewerkers of een afspraak inplannen, bel dan naar 045 567 69 69 of stuur een bericht via ons contactformulier. Onze medewerkers zijn meer dan bereid om uw verder te helpen bij de aankoop van een nieuwe airco. Wilt u nog meer weten over deze heerlijke verkoeling tijdens de zomermaanden in uw woning, lees dan snel verder.

Waarom een airco kopen?

Airconditioners in uw woning geven een heerlijke verkoeling tijdens de warme zomermaanden. Omdat de zomers steeds warmer worden en het dagelijkse leven gewoon doorgaat, is het fijn om de ruimtes in uw woning of bedrijfspand te koelen naar een optimale temperatuur. Moderne airco’s bevatten bovendien zogenaamde inverters waarmee de woning zelfs in de overgangsperiode kan worden verwarmd. Deze manier van verwarmen is in deze periode efficiënter dan het verwarmen door middel van een warmtepomp. Dat maakt de airconditioning veelzijdig en ook interessant buiten de zomermaanden om.

Kosten Airco

Als u bij ons een airconditioningsysteem aanschaft, dan kunnen onze specialisten u volledig ontzorgen op het gebied van airco-montage en onderhoud. Wij raden u aan om een airco niet door een amateur te laten installeren, maar om het volledige proces over te laten aan een professional. Om in aanmerking te komen voor garantie, dient het verkoelingssysteem bovendien geïnstalleerd te worden door erkende f-gassen monteurs. Het diploma f-gassen is verplicht voor iedere monteur die werkt met koelinstallaties waarbij ozonlaag afbrekende stoffen vrij kunnen komen.

Iedere woning of bedrijfspand heeft een verkoelingssysteem op maat nodig. Daardoor is het belangrijk dat onze monteurs op locatie de mogelijkheden komen bekijken om vervolgens, geheel vrijblijvend een passende offerte op te kunnen stellen.

Kiest u er vervolgens voor om bij ons een airco te kopen, dan geniet u van de volgende voordelen:

  • Een gunstige prijs en voorwaarden.

  • Snelle installatie; indien noodzakelijk binnen 48 uur!

  • Hoogwaardige en servicegerichte dienstverlening.

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie over onze diensten of mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Service en onderhoud

Onderhoud van de airconditioning kunt u ook bij ons afnemen. Voor een lange levensduur van uw airco, raden wij u aan om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten. Onze monteurs inspecteren de airco jaarlijks van binnen en buiten, reinigen de filters en zorgen dat het koelmiddel op tijd wordt bijgevuld. Door een onderhoudscontract af te sluiten zorgt u ervoor dat het systeem niet verslechterd en tot ten minste 30 jaar meekan.

Wacht niet te lang

De aanschaf van een airco heeft vele voordelen en is een aanschaf voor de lange termijn. Indien het kopen van een airco duur voor u is, dan kunt u er overigens ook voor kiezen om een airco te huren.

Wees op tijd met het aanvragen van een airco want zodra de temperaturen stijgen, dan stijgt de vraag naar airco's en worden de wachttijden ook langer. Wacht daarom niet te lang met het kopen van een airco en neem direct contact met ons op. Bel naar 045 567 69 69 of neem contact op via ons contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Wij zijn actief in:

Maastricht - Gronsveld - Sint Geertruid - Mheer - Noorbeek - Margraten - Cadier en Keer - Berg en Terblijt - Meerssen - Bunde - Valkenburg - Heijenrath - Slenaken - Eijsden - Sibbe - Weert - Rothem - Geulle - Sittard - Geleen - Munstergeleen - Limbricht - Born - Urmond - Stein - Elsloo - Beek - Guttecoven - Einighausen - Lutterade - Sanderbout - Puth - Buchten - Holtum - Nieuwstadt - Susteren - Dieteren - Born - Roosteren - Heerlen - Voerendaal - Simpelveld - Hoensbroek - Landgraaf - Bocholtz - Eys - Gulpen - Kerkrade - Brunssum - Oirsbeek - Shinveld - Schinnen - Nuth - Klimmen - Shin op Geul - Schinveld - Vaals - Lemiers - Vijlen - Mechelen - Epen

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.