Airco kopen

Airco kopen in Zuid Limburg

Bent u van plan om een nieuwe airco te kopen, dan is A. Ploem & Zn. de juiste partij voor u. Wij zijn experts in de verkoop, installatie en montage van airco's door heel Zuid-Limburg. Kiest u voor airconditioning van A. Ploem, dan kiest u voor heerlijke verkoeling in de zomermaanden én energiezuinige verwarming in de tussenperiodes.   

Waarom een airco kopen?

Het kopen van een airconditioning heeft vele voordelen. Zo bent u tijdens de steeds warmer wordende zomermaanden verzekerd van een comfortabele verkoeling in elke gewenste ruimte van uw huis.

Bovendien kunnen tijdens de overgangsperiode onze moderne energiezuinige airco uw huis verwarmen. Zo zorgt u ervoor dat u altijd de optimale temperatuur in huis hebt. Deze manier van verwarmen is vaak efficiënter dan het verwarmen door middel van een warmtepomp of CV-ketel. Dit maakt een airco dus ook interessant buiten de zomermaanden om.

(In iedere gemeente zijn andere regels rondom het wel / niet aanvragen van een vergunning van een airco. Via dit bericht meer informatie hierover.)

airco-kopen
Airco – kopen Limburg

Kosten Airco kopen

De kosten voor het kopen van een airco zijn afhankelijk van o.a. het model, en installatie. Wilt u meer weten over de kosten voor het kopen van een airco inclusief installatie, neem dan contact met ons op.

Als u de mogelijkheid heeft, dan raden we u aan een airconditioning te kopen. U bent dan op de lange termijn goedkoper uit.

Wat krijgt u?

Wij verhuren een wandmodel unit van het merk Daikin. U krijgt een wand-unit, een buitenunit en afstandsbediening. Dit model is gefocust op laag energieverbruik en aangenaam wooncomfort.

Airco kopen Limburg

Afbeeldingsresultaat voor red check png Seizoensrendement tot A++ in koelmodus

Afbeeldingsresultaat voor red check png  Verkoeling én verwarming

Afbeeldingsresultaat voor red check png  Bediening via app (optioneel)

Afbeeldingsresultaat voor red check png  Fluisterstil

Service en onderhoud van uw nieuwe Airco

Als u een airco koopt dan zit jaarlijks onderhoud en storingsservice in tegenstelling tot huren niet in de prijs inbegrepen. Voor een lange levensduur van uw airco, raden wij u aan om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten. Onze monteurs inspecteren de airco jaarlijks van binnen en buiten, reinigen de filters en zorgen dat het koelmiddel op tijd wordt bijgevuld. Door een onderhoudscontract af te sluiten zorgt u ervoor dat het systeem niet verslechterd.

 • Foto's van de situatie / locatie? Stuur ze gerust mee. Dit helpt ons om een nog beter en passender advies te geven.
 • Meer informatie of een offerte op maat ontvangen?

  Wilt u graag meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen?
  Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op (binnen 24 uur).
  Wees zo compleet mogelijk in uw vraag en voeg eventueel ondersteunende foto's toe.
  Wij installeren uitsluitend airco's in regio Zuid-Limburg.

  U kunt ons ook telefonisch bereiken op 045 567 6969.

  Offerteaanvragen zijn geheel vrijblijvend.
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, doc, xls, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.

  Werkgebied airconditioning

  Maastricht - Gronsveld - Sint Geertruid - Mheer - Noorbeek - Margraten - Cadier en Keer - Berg en Terblijt - Meerssen - Bunde - Valkenburg - Heijenrath - Slenaken - Eijsden - Sibbe - Rothem - Geulle - Sittard - Geleen - Munstergeleen - Limbricht - Born - Urmond - Stein - Elsloo - Beek - Guttecoven - Einighausen - Lutterade - Sanderbout - Puth - Buchten - Holtum - Nieuwstadt - Susteren - Dieteren - Born - Roosteren - Heerlen - Voerendaal - Simpelveld - Hoensbroek - Landgraaf - Bocholtz - Eys - Gulpen - Kerkrade - Brunssum - Oirsbeek - Schinveld - Schinnen - Nuth - Klimmen - Schin op Geul - Vaals - Lemiers - Vijlen - Mechelen - Epen

  Cookies

  Op deze site gebruiken wij cookies.