Airco kopen

Bent u van plan een airco te kopen en woont u in Limburg regio Kerkrade of Parkstad, dan bent u bij A. Ploem & Zn. aan het juiste adres. Wij verkopen en verhuren diverse airconditioning systemen voor iedere ruimte in uw woning of bedrijfspand. 

Het monteren van een airco is een specialisme en laat dit dan ook altijd door vaklui doen. Voor een gunstige prijs kunt u bij ons een passende airco kopen inclusief montage en garantie. Onze professionals komen bij u thuis de situatie bekijken en adviseren u over de mogelijkheden. Daarna ontvangt u een offerte op maat. Geheel vrijblijvend natuurlijk! 

Wilt u graag direct advies van een van onze medewerkers of een afspraak inplannen, bel dan naar 045 567 69 69 of stuur een bericht via ons contactformulier. Onze medewerkers zijn meer dan bereid uw verder te helpen bij de aankoop van een nieuwe airco. Wilt u nog meer weten over deze heerlijke verkoeling tijdens de wintermaanden in uw woning, lees dan snel verder.

Waarom een airco kopen?

Airconditioners in uw woning geven een heerlijke verkoeling tijdens de warme zomermaanden. Omdat de zomers steeds warmer worden en het dagelijkse leven gewoon doorgaat, is het daarom heerlijk om de ruimtes in uw woning of bedrijfspand te koelen naar een optimale temperatuur. Daarbij bevatten moderne airco’s zogenaamde inverters. Hiermee kun je uw woning zelfs in de overgangsperiode verwarmen. Deze manier van verwarmen in deze periode is efficiënter dan verwarming door middel van een warmtepomp. Dat maakt airconditioning veelzijdig en interessant buiten de zomermaanden om.

Kosten Airco

Als u bij ons een airconditioningsysteem aanschaft kunnen onze specialisten u volledig ontzorgen op het gebied van airco montage en onderhoud. Het installeren van een airco laat je niet door een amateur doen en wij adviseren u daarom ook het volledige proces over te laten aan een professional. Daarbij komt ook dat als u in aanmerking wil komen voor garantie, het verkoelingssysteem geïnstalleerd dient te worden door erkende f-gassen monteurs. Het diploma f-gassen is verplicht is voor iedere monteur die werkt met koelinstallaties waarbij ozonlaag afbrekende stoffen vrij kunnen komen.

Omdat iedere woning of bedrijfspand een verkoelingssysteem op maat nodig heeft is het belangrijk dat onze monteurs op locatie de mogelijkheden komen bekijken om vervolgens een passende offerte op te kunnen stellen, geheel vrijblijvend.

Kiest u er vervolgens voor op bij ons een airco te kopen, dan geniet u van de voordelen:

  • Een gunstige prijs en voorwaarden.

  • Snelle installatie; indien noodzakelijk binnen 48 uur!

  • Hoogwaardige en servicegerichte dienstverlening.

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie over onze diensten of mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Service en onderhoud

Onderhoud van de airconditioning is optioneel. Voor een lange levensduur van uw airco, raden wij u aan om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten. Onze monteurs inspecteren de airco jaarlijks van binnen en buiten, reinigen de filters en zorgen dat het koelmiddel op tijd wordt bijgevuld. Door een onderhoudscontract af te sluiten zorgt u ervoor dat het systeem niet verslechterd en tot ten minste 30 jaar meekan.

Wacht niet te lang

De aanschaf van een airco heeft vele voordelen en doe je voor de lange termijn. Bent u  van mening dat een airco kopen te duur voor u is, dan kunt u er ook voor kiezen een airco te huren.

Wees op tijd met het aanvragen van een airco want wanneer het warm weer is, is het eigenlijk al te laat. Omdat er op dat moment veel vraag naar is, zijn de wachttijden ook langer. Wacht daarom niet te lang met het kopen van een airco en neem direct contact met ons op. Bel naar 045 567 69 69 of neem contact op via ons contactformulier. Wij helpen u graag verder!

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.