CV ketel huren

Het huren van een CV-ketel is dé oplossing als het kopen van een CV ketel een te groot kostenplaatje voor u is of als u ergens tijdelijk gaat wonen. U betaalt bij het huren van een verwarmingsketel een maandelijks bedrag en geniet van vele voordelen zoals onderhoud en storingshulp door professionals.

Een nieuwe verwarmingsketel huren in de regio Parkstad doe je bij A. Ploem & Zn. Wij hebben namelijk meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van verwarmings- en klimaatinstallaties.

Wilt u graag direct advies van een van onze medewerkers of een afspraak inplannen, bel dan naar 045 567 69 69 of stuur een bericht via ons contactformulier. Onze medewerkers zijn meer dan bereid om u te adviseren bij het huren van een nieuwe CV-ketel

Wilt u nog meer weten over de voordelen en de kosten van het huren van een verwarmingsketel, lees dan snel verder.

Waarom een nieuwe CV-ketel?

Een verwarmingsketel gaat gemiddeld zo'n 12 tot 15 jaar mee. Naarmate de verwarmingsketels ouder worden, vergen deze meer onderhoud en krijgen ze ook meer storingen. Hierdoor kan het dus gebeuren dat er geen warm water meer uit de kraan komt en de verwarming het niet meer doet. De onderhoudskosten kunnen dan ook dermate hoog oplopen dat het beter is om een nieuwe ketel te kopen of te huren.

Een andere reden om een nieuwe CV-ketel te huren, heeft te maken met het wooncomfort. Met een betere ketel met meer vermogen zal uw huis namelijk sneller warm worden en heeft u ook sneller warm water uit de kraan.

De keuze voor een nieuwe CV-ketel kan ook een gelegen zijn in een wijziging van de thuissitiuatie, door bijvoorbeeld gezinsuitbreiding of de aanschaf van een stortdouche. Aangezien een verwarmingsketel is ingesteld om een optimaal rendement te behalen voor uw situatie is het daarom slim om een nieuwe ketel te huren die beter past bij de nieuwe situatie.

Ten slotte zijn nieuwe CV-ketels veel energiezuiniger en dit voelt u daarom ook direct in uw portemonnee. Ook zorgt een optimaal presterende ketel met een goed energielabel voor een hogere taxatie op uw huis

Kosten CV Ketel Huren

Om u optimaal van dienst te zijn en beter te ontzorgen, bieden wij u diverse service abonnementen aan. Voor de een is het immers fijn om het bedrag maandelijks te betalen, terwijl de ander liever in één keer een nieuwe CV ketel bij ons koopt.

Indien u twijfelt welk abonnement het beste bij u past, neem dan gerust contact met ons op voor een passend advies. Aan de hand van dit advies, kunt u de beste keuze voor uzelf maken. 

A. Ploem & Zn. verzorgt zowel het onderhoud en de storingshulp als volledige nieuwe installaties in Parkstad en omstreken. Wij bieden u de meest gunstige mogelijkheid om een CV-ketel bij ons te huren. Wij zorgen ervoor dat uw CV-ketel altijd presteert, zodat u blijvend kunt genieten van een comfortabele warmte. 

Het huren van een CV-Ketel is al mogelijk vanaf €25 per maand. 

Wilt u meer informatie over onze dienstverleningen rondom CV-ketels? Neem dan direct contact met ons op. 

CV-ketel huren: de voordelen

  • zorgeloos warmte en warm water
  • geen aansluitkosten (alle aansluitingen binnen 1 meter )
  • laag vast maandbedrag
  • luxe klokthermostaat
  • inclusief onderhoud
  • inclusief storingen
  • huren vanaf € 25,- per maand

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie over onze diensten of mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Huren of Kopen? Laat u adviseren

Beide beschreven opties zijn goed. Huren of kopen is een persoonlijke keuze. Voor de een is het fijn om het bedrag maandelijks te betalen, terwijl de ander  liever in één keer een nieuwe CV-ketel koopt.

Laat A. Ploem & Zn. u een passend advies geven. Na dit advies kunt u de beste keuze voor u zelf maken. Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 045 567 69 69.

Wij zijn actief in 

Kerkrade - Heerlen - Landgraaf - Maastricht - Brunssum - Geleen - Sittard - Valkenburg - Gulpen - Vaals - Limbricht - Born - Susteren - Grevenbicht - Urmond - Stein - Elsloo - Beek - Schinnen - Shinveld - Eijsden - Meerssen - Margraten - Gulpen - Simpelveld - Voerendaal - Schin op Geul - Mechelen - Hoensbroek - Nuth - Oirsbeek - Eys - Bocholtz - Berg en Terblijt - Munstergeleen

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.