CV ketel huren

Is het kopen van een nieuwe CV-ketel een te groot kostenplaatje voor u, dan is een CV ketel huren iets voor u. U betaalt een maandelijks bedrag en geniet van vele voordelen zoals onderhoud en storingshulp door professionals.

Een nieuwe verwarmingsketel huren in Limburg regio Parkstad en Kerkrade doe je bij A. Ploem & Zn. Wij hebben meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van verwarmings- en klimaatinstallaties.

Wilt u graag direct advies van een van onze medewerkers of een afspraak inplannen, bel dan naar 045 567 69 69 of stuur een bericht via ons contactformulier. Onze medewerkers zijn meer dan bereid u te adviseren bij het huren van een nieuwe CV.

Wilt u nog meer weten over de voordelen en kosten van het huren van een verwarmingsketel, lees dan snel verder.

Waarom een nieuwe CV-ketel?

Een verwarmingsketel gaat gemiddeld zo'n 12 tot 15 jaar mee. Naarmate ze ouder worden vergen ze ook meer onderhoud en krijgen ze meer storingen. Hierdoor kan het dus gebeuren dat er geen warm water meer uit de kraan komt en de verwarming het niet meer doet. De onderhoudskosten kunnen dan ook dermate hoog oplopen dat het daarom beter is een nieuwe ketel te kopen of huren.

Een andere reden om een nieuwe cv-ketel te huren is wooncomfort. Met een betere ketel met meer vermogen zal uw huis sneller warm worden en heeft u sneller warm water uit de kraan.

Daarnaast verandert uw thuissituatie eens in de zoveel tijd. U krijgt bijvoorbeeld kinderen of u schaft een bad of stortdouche aan. Omdat een verwarmingsketel is ingesteld om het optimale rendement te behalen voor uw situatie is het daarom slim om een nieuwe ketel te huren die beter past bij de nieuwe situatie.

Ten slotte zijn nieuwe cv ketels veel energiezuiniger en dit voelt u direct in uw portemonnee. Ook zorgt een optimaal presterende ketel met een goed energielabel voor een hogere taxatie op uw huis

CV huren bij A.Ploem & Zn.

Voor de een is het fijn om het bedrag maandelijks te betalen. De ander koopt liever in één keer een nieuwe cv ketel bij ons met 12 jaar garantie. Om u optimaal van dienst te zijn en beter te ontzorgen bieden wij diverse service abonnementen aan.

Wanneer u niet zeker bent, contacteer ons dan voor een passend advies.  Na dit advies kunt u de beste keuze voor u zelf maken.

A. Ploem & Zn. verzorgt zowel het onderhoud en storingshulp als volledige nieuwe installaties in Parkstad en omstreken. We bieden u de gunstige mogelijkheid om een CV bij ons te huren. Wij zorgen ervoor dat uw cv-ketel altijd presteert, zodat u blijvend geniet van comfortabele warmte. 

Wilt u meer informatie over onze dienstverleningen rondom CV-ketels? Neem dan direct contact met ons op. Liever eerst onze tarieven bekijken? Lees dan nu onze tarievenlijst

CV-ketel huren: de voordelen

  • Zorgeloos warmte en warm water
  • Geen aansluitkosten (alle aansluitingen binnen 1 meter )
  • Laag vast maandbedrag
  • Luxe klokthermostaat
  • Inclusief onderhoud
  • Inclusief storingen
  • Huren vanaf € 25,- per maand

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie over onze diensten of mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Huren of Kopen? Laat u adviseren

Beide beschreven opties zijn goed. Huren of kopen is een persoonlijke keuze. Voor de een is het fijn om het bedrag maandelijks te betalen. De ander koopt liever in één keer een nieuwe cv ketel bij ons met 12 jaar garantie.

Laat A. Ploem & Zn. u een passend advies geven. Na dit advies kunt u de beste keuze voor u zelf maken. Neem contact op via ons contactformulier of bel naar 045 567 69 69.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.