CV ketel kopen

Bent u van plan om een nieuwe CV ketel te kopen en woont u in de regio Parkstad, dan is A. Ploem & Zn. de juiste partij voor u. Wij ontzorgen u het gedurende het gehele proces vanaf de aankoop tot het onderhoud en de service zodat u nooit in de kou komt te zitten.

Het monteren van een cv-ketel is vakwerk en laat dit dan ook altijd door experts doen. Voor een gunstige prijs kunt u bij ons een passende ketel kopen, inclusief montage en garantie. Onze professionals komen bij u thuis om de situatie te bekijken en adviseren u vervolgens over de mogelijkheden. Daarna ontvangt u een offerte op maat. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Wilt u graag direct advies van een van onze medewerkers of een afspraak inplannen, bel dan naar 045 567 69 69, of stuur een bericht via ons contactformulier. Onze medewerkers zijn meer dan bereid om u verder te helpen bij de aankoop van een nieuwe CV. Wilt u nog meer weten over de voordelen en kosten van het kopen van een verwarmingsketel, lees dan snel verder.

Waarom een CV-ketel kopen?

Een verwarmingsketel gaat gemiddeld zo'n 12 tot 15 jaar mee. Naarmate de verwarmingsketels ouder worden, vergen deze ook meer onderhoud en krijgen ze ook meer storingen. Hierdoor kan het dus gebeuren dat er geen warm water meer uit de kraan komt en de verwarming het niet meer doet. De onderhoudskosten kunnen dan ook dermate hoog oplopen dat het beter is om een nieuwe ketel aan te schaffen.

Een andere reden om een nieuwe CV-ketel aan te schaffen, heeft te maken met het wooncomfort. Met een betere ketel met meer vermogen zal uw huis namelijk sneller warm worden en heeft u ook sneller warm water uit de kraan.

De keuze voor een nieuwe CV-ketel kan ook gelegen zijn in een wijziging van de thuissituatie, door bijvoorbeeld gezinsuitbreiding of de aanschaf van een bad of stortdouche. Aangezien een verwarmingsketel is ingesteld om een optimaal rendement te behalen voor uw situatie is het daarom slim om een nieuwe ketel aan te schaffen die beter past bij de nieuwe situatie.

Ten slotte zijn nieuwe CV ketels veel energiezuiniger en dit voelt u daarom ook direct in uw portemonnee. Ook zorgt een optimaal presterende ketel met een goed energielabel voor een hogere taxatie op uw huis.

Voordelen CV Kopen bij A. Ploem & Zn.

Als u ervoor kiest om een nieuwe CV-ketel te kopen bij A. Ploem & Zn. dan geniet u van vele voordelen. Zo heeft u bij ons de keuze uit verwarmingsketels van topmerken voor een eerlijke prijs.

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie over onze diensten of mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

CV-ketel kopen Regio Parkstad

Bent u overtuigd dat A. Ploem & Zn. de juiste partij voor u is, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Als u graag meer wilt weten over onze werkwijze of over het huren van een ketel, neem dan snel contact op met één van onze medewerkers. Wij zijn meer dan bereid om u te adviseren bij uw keuze voor het kopen van een nieuwe CV-ketel.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.