CV ketel kopen

Bent u van plan een nieuwe CV ketel te kopen en woont u in Limburg regio Kerkrade en Parkstad, dan is A. Ploem & Zn. de juiste partij voor u. Wij ontzorgen het complete proces van aankoop tot onderhoud en service zodat u nooit in de kou komt te zitten.

Het monteren van een cv-ketel is vakwerk en laat dit dan ook altijd door experts doen. Voor een gunstige prijs kunt u bij ons een passende ketel kopen inclusief montage en garantie. Onze professionals komen bij u thuis de situatie bekijken en adviseren u over de mogelijkheden. Daarna ontvangt u een offerte op maat. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Wilt u graag direct advies van een van onze medewerkers of een afspraak inplannen, bel dan naar 045 567 69 69 of stuur een bericht via ons contactformulier. Onze medewerkers zijn meer dan bereid uw verder te helpen bij de aankoop van een nieuwe CV. Wilt u nog meer weten over de voordelen en kosten van het kopen van een verwarmingsketel, lees dan snel verder.

Waarom een CV-ketel kopen?

Een verwarmingsketel gaat gemiddeld zo'n 12 tot 15 jaar mee. Naarmate ze ouder worden vergen ze ook meer onderhoud en krijgen ze meer storingen. Hierdoor kan het dus gebeuren dat er geen warm water meer uit de kraan komt en de verwarming het niet meer doet. De onderhoudskosten kunnen dan ook dermate hoog oplopen dat het daarom beter is een nieuwe ketel aan te schaffen.

Een andere rede om een nieuwe cv-ketel aan te schaffen is wooncomfort. Met een betere ketel met meer vermogen zal uw huis sneller warm worden en heeft u sneller warm water uit de kraan.

Daarnaast verandert uw thuissituatie eens in de zoveel tijd. U krijgt bijvoorbeeld kinderen of u schaft een bad of stortdouche aan. Omdat een verwarmingsketel is ingesteld om het optimale rendement te behalen voor uw situatie is het daarom slim om een nieuwe ketel aan te schaffen die beter past bij de nieuwe situatie.

Ten slotte zijn nieuwe cv ketels veel energiezuiniger en dit voelt u direct in uw portemonnee. Ook zorgt een optimaal presterende ketel met een goed energielabel voor een hogere taxatie op uw huis.

Voordelen CV Kopen bij A. Ploem & Zn.

Als u ervoor kiest om een nieuwe CV-ketel te kopen bij A. Ploem & Zn. dan geniet u van vele voordelen. Zo heeft u bij ons keuze uit verwarmingsketels van topmerken voor een eerlijke prijs.

Onze professionals met jarenlange ervaring komen de ketel geheel gratis bij u thuis plaatsen. Daarnaast krijgt u van ons 12 jaar garantie op uw nieuwe ketel!


Kosten CV Ketel 

Kies u ervoor om bij ons een nieuwe CV-ketel te kopen dan komen wij uw nieuwe verwarmingsketel geheel gratis installeren. Daarnaast geniet u met 12 jaar garantie van gratis onderhoud en storing service. 

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie over onze diensten of mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

CV kopen Limburg & Regio Parkstad

Bent u overtuigd dat A. Ploem & Zn. de juiste partij voor u is, vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Als u graag meer wilt weten over onze werkwijze of over het huren van een ketel? Neem dan snel contact op met één van onze medewerkers. Wij zijn meer dan bereid u te adviseren bij uw keuze bij het kopen van een nieuwe CV-ketel.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.