Onderhoud Airco

Onderhoud van uw Airco is om verschillende redenen belangrijk. Ten eerste zorgt een goed onderhouden airconditioning voor minder storingen. Daarbij blijft een airco in topconditie altijd presteren naar zijn maximale rendement waardoor het stroomverbruik minimaal blijft. Ten slotte zorgt een airco ook voor schone lucht en een goed onderhouden airco is daarom ook beter voor uw gezondheid. 

Waarom Airco Onderhoud?

Hoger rendement, Minder stroomverbruik
Minder kans op storingen
Voorkom hoge reparatiekosten
Langere levensduur van uw installatie
Altijd schone lucht

Onderhoud van uw Split Unit Airco

Periodiek onderhoud aan uw split unit airco is essentieel. Wij verhuren en verkopen split unit airco's van het merk Daikin. Als officieel partner van het merk Daikin regelen wij daarom ook het onderhoud van een Daikin split unit airco. Meer hierover leest u hieronder. 

Onderhoud Split Unit Airco Buitenunit

Airco huren of kopen, hoe zit dat met onderhoud?

Wanneer u ervoor kiest om een airco te huren, dan zit het onderhoud bij de prijs inbegrepen. Heeft u reeds een airco of bent u van plan er één te kopen, let er dan op dat het u hiervoor apart het onderhoud voor dient aan te schaffen. We raden u daarom ook aan een onderhoudscontract af te sluiten. Met een onderhoudscontract bent u verzekerd van een langere levensduur van uw installatie, een jaarlijkse controle en een storingsdienst. Bij deze jaarlijkse check wordt uw airco van binnen en buiten geïnspecteerd, de filters worden gereinigd en wordt het koelmiddel op tijd bijgevuld.

Onderhoud airco
Airco Onderhoud Ploem Zuid-Limburg

Kosten Airco Onderhoud

De kosten voor airco onderhoud betaalt u bij ons per maand of éénmalig. Voor éénmalig onderhoud betaalt u arbeidsloon en voorrijkosten. Kiest u voor onderhoud op abonnement, dan betaalt u een vast bedrag per maand. Meer over de tarieven van een onderhoudscontract vindt u hieronder. 

Onderhoud Airco met Onderhoudscontract

Kiest u voor airco onderhoud met onderhoudscontract, dan bent voor een vast bedrag per maand altijd verzekerd van een goed functionerende airco. Standaard zit er 2 jaar fabrieksgarantie op een airco. Indien u bij aanschaf van een nieuwe airco direct een onderhoudscontract afsluit, wordt de garantie verlengd naar 5 jaar. Het onderhoudscontract dient wel voor de loop van 5 jaar te worden afgenomen. Mocht het contract eerder worden beëindigd, vervalt de 5 jaar garantie. Wij bieden alleen onderhoudscontracten aan op de door ons geplaatste airco's.


Basis

€11,00 p/mnd (incl. btw)

Afbeeldingsresultaat voor red check png Jaarlijks onderhoud

Afbeeldingsresultaat voor red check png Geen arbeidsloon en voorrijkosten bij onderhoud

Afbeeldingsresultaat voor red check png Binnen 24 uur hulp bij calamiteiten op werkdagen


Exclusief

Arbeidsloon en voorrijkosten bij storingen;

Materiaalkosten.

* Toestelgericht onderhoud hierin zit inbegrepen; voorrijkosten, 45 minuten arbeidstijd, schoonmaakmateriaal.

 • Stuur ons een bericht voor het afsluiten van een onderhoudscontract of maken van een afspraak voor eenmalig onderhoud. Wees aub zo volledig mogelijk in uw bericht en vermeld indien het kan het merk en type CV-ketel of Airco. Voeg eventueel ondersteunende foto's toe indien nodig.

  Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op (binnen 24 uur).

  Offerteaanvragen zijn geheel vrijblijvend.
 • Foto's van de situatie / locatie? Stuur ze gerust mee. Dit helpt ons om een nog beter en passender advies te geven.
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, doc, xls, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.

  Werkgebied airconditioning

  Maastricht - Gronsveld - Sint Geertruid - Mheer - Noorbeek - Margraten - Cadier en Keer - Berg en Terblijt - Meerssen - Bunde - Valkenburg - Heijenrath - Slenaken - Eijsden - Sibbe - Rothem - Geulle - Sittard - Geleen - Munstergeleen - Limbricht - Born - Urmond - Stein - Elsloo - Beek - Guttecoven - Einighausen - Lutterade - Sanderbout - Puth - Buchten - Holtum - Nieuwstadt - Susteren - Dieteren - Born - Roosteren - Heerlen - Voerendaal - Simpelveld - Hoensbroek - Landgraaf - Bocholtz - Eys - Gulpen - Kerkrade - Brunssum - Oirsbeek - Schinveld - Schinnen - Nuth - Klimmen - Schin op Geul - Vaals - Lemiers - Vijlen - Mechelen - Epen

  Cookies

  Op deze site gebruiken wij cookies.