Airco Maastricht

Woont u in Maastricht en bent u op zoek naar een airco? Dan ben je bij A. Ploem & Zn. aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in de verkoop, verhuur, installatie en reparatie van airconditionings. Met een airco geniet u van een heerlijk verkoelend huis in de zomermaanden en een verwarmd huis in de koude maanden.

Kopen of huren?

Een lastige keuze: een airco kopen of toch een airco huren? Allebei de varianten brengen verschillende voordelen met zich mee. Als u zich in de financiële positie bevindt om een airco in een keer aan te schaffen raden wij u aan dit te doen. Op lange termijn bent u dan voordeliger uit. Hieronder de voordelen op een rij.

Kopen

Voordelen op een rij

Afbeeldingsresultaat voor red check png  A-merk airconditioning

Afbeeldingsresultaat voor red check png  Uw bezit

Afbeeldingsresultaat voor red check png  Hogere taxatiewaarde woning

Afbeeldingsresultaat voor red check png  Koelen en verwarmen

Afbeeldingsresultaat voor red check png Meer rendement


Huren

Voordelen op een rij

Afbeeldingsresultaat voor red check png  Geen hoge aanschafprijs

Afbeeldingsresultaat voor red check png  Scherp vast maandbedrag

Afbeeldingsresultaat voor red check png  A-merk airconditioning

Afbeeldingsresultaat voor red check png  Geen aansluit- en voorrijkosten

Afbeeldingsresultaat voor red check png Koelen en verwarmen

Airco inclusief installatie

Een airco kopen of huren, bij ons is het altijd inclusief installatie. Om te zorgen dat alles veilig verloopt en goed wordt geïnstalleerd sturen wij een ervaren airco monteur uw kant op. Hij zal de oude airco demonteren als dat nodig is en de nieuwe airco installeren. Zo geniet u veilig en snel van een verkoeld huis.

Onderhoudscontract

Met een onderhoudscontract bent u voor een scherp tarief per maand verzekerd van een optimaal functionerende airco. Periodiek onderhoud zorgt ervoor dat de airco schone lucht blijft produceren en voorkomt vervelende storingen. Wanneer u een airco heeft gekocht kunt u een aanvullend onderhoudscontract afsluiten. Ook kunt u kiezen voor eenmalig onderhoud, maar uit onze ervaring blijkt dat dit vaak wordt nagelaten.

Reparaties & storingen

Heeft u onverwachts last van een storing of moet uw airco gerepareerd te worden? Wij hanteren een 24/7 storingsservice in de regio Maastricht. Binnen 24 uur zijn wij op locatie om uw airco te repareren. Wanneer u een airco heeft gehuurd of een onderhoudscontract heeft afgesloten zit het bij de prijs inbegrepen.

Airco installateur in Maastricht

U heeft een airco installateur in Maastricht gevonden. Onze monteurs zijn echte vakmannen en staan voor u klaar. Voor het kopen of huren van een airco kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen middels het contact formulier. Daarnaast kunt u altijd contact opnemen voor storingen en reparaties.

 • Meer informatie of een offerte op maat ontvangen?

  Wilt u graag meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen?
  Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op (binnen 24 uur).
  Wees zo compleet mogelijk in uw vraag en voeg eventueel ondersteunende foto's toe.

  U kunt ons ook telefonisch bereiken op 045 567 6969.

  Offerteaanvragen zijn geheel vrijblijvend.
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpeg, jpg, gif, png, pdf, doc, xls, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 5.

  Werkgebied airconditioning

  Maastricht - Gronsveld - Sint Geertruid - Mheer - Noorbeek - Margraten - Cadier en Keer - Berg en Terblijt - Meerssen - Bunde - Valkenburg - Heijenrath - Slenaken - Eijsden - Sibbe - Weert - Rothem - Geulle - Sittard - Geleen - Munstergeleen - Limbricht - Born - Urmond - Stein - Elsloo - Beek - Guttecoven - Einighausen - Lutterade - Sanderbout - Puth - Buchten - Holtum - Nieuwstadt - Susteren - Dieteren - Born - Roosteren - Heerlen - Voerendaal - Simpelveld - Hoensbroek - Landgraaf - Bocholtz - Eys - Gulpen - Kerkrade - Brunssum - Oirsbeek - Shinveld - Schinnen - Nuth - Klimmen - Shin op Geul - Schinveld - Vaals - Lemiers - Vijlen - Mechelen - Epen

  Cookies

  Op deze site gebruiken wij cookies.