Fleur & Jim leggen uit: het bijvullen van de CV-ketel

Hoe vul je jouw CV-ketel bij? Fleur & Jim laten het zien!

Bij A.Ploem brengen we niet alleen warmte in je huis met onze CV-ketels en airco's, maar ook een dosis gezelligheid met onze superleuke instructievideo's. Dit keer stelen Fleur, de energieke dochter van onze baas, en Jim, onze topmonteur, weer de show. Ze duiken in de spannende wereld van het 'CV bijvullen' en 'ketel bijvullen'. Klinkt avontuurlijk, toch?

Normaal gesproken is het bijvullen van je CV-ketel iets wat je aan de profs overlaat. En raad eens? Als je een onderhoudscontract bij A.Ploem hebt, is dat precies wat we doen: wij zorgen ervoor, zodat jij lekker met andere dingen bezig kunt zijn. Maar soms, héél soms, kan het gebeuren dat je ketel tussen onze bezoekjes door wat extra aandacht nodig heeft.

Fleur en Jim leggen je in Jip-en-Janneketaal uit hoe je zelf je ketel bijvult, mocht het nodig zijn. Ze lopen je door het hele proces, van A tot Z, met handige tips en tricks.

Heb je nog geen onderhoudscontract bij ons? Dan is deze video helemaal onmisbaar voor jou. Maar geen zorgen, ook na het bekijken van de video kun je altijd bij ons aankloppen voor een contract. Dan nemen wij het bijvullen weer van je over. Zo makkelijk is het!

Bij A.Ploem zorgen we niet alleen voor je CV-ketel en airco, we zorgen ook voor een glimlach. Dus, bekijk onze video, leer iets nieuws, en onthoud: of je nu zelf aan de slag gaat of ons het werk laat doen, wij staan altijd voor je klaar om het lekker warm te houden in huis.

Bekijk de video hier

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.