Nieuwbouw Projecten

Sinds de oprichting van ons bedrijf, bijna 100 jaar geleden, werken we nauw samen met bouwers in Limburg. Grote, aansprekende en uitdagende projecten hebben wij mogen ondersteunen op E- en W-gebied, in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om het aanleggen van een compleet nieuwe CV-installatie, het plaatsen van sanitair met leidingwerk, het installeren van luchtbehandelingssystemen of alles daartussen: op ons kun je bouwen!

Projecten_Ploem

Renovatie_Ploem

Renovatieprojecten

We beseffen ons als geen ander dat onze regio een van de Nederlandse regio’s is met de grootste renovatienoodzaak. Een groot deel van onze Limburgse woningen en (bedrijfs)panden staat op de nominatie voor renovatie, en hier dragen wij met onze vakmensen binnen ons vakgebied aan bij. De installatietechniek is immers een cruciaal element in het verduurzamen en comfortabeler maken van deze panden.

Onderhoud

Iedere goed aangelegde installatie is zo goed als het onderhoud dat hierop gedaan wordt. Een E- en W-installatie staan immers constant aan, en om te kunnen blijven vertrouwen op de werking en optimaal comfort is gedegen en gekwalificeerd onderhoud cruciaal. De monteurs van A.Ploem zijn hier, door alle behaalde certificaten en erkenningen, als geen ander toe in staat en zorgen voor een optimale levensduur en duurzaamheid van de installaties in woningen, complexen, recreatieparken, onderwijsinstellingen en bedrijfspanden.

Een greep uit de projecten

Projecten uit de regio

Ieder project is natuurlijk een pareltje op zichzelf maar er zijn een paar projecten die we graag uitlichten: