De leukste collega’s….?

Natuurlijk zegt ieder bedrijf dat ze het leukste team hebben, maar heel eerlijk: dat vinden wij eigenlijk een beetje onzin. Want zeg nu zelf: binnen een team van bijna 80 man kun je simpelweg niet iedereen leuk vinden. Dat is ook helemaal niet erg; bij ons mag je gewoon jezelf zijn. En je hoeft geen vrienden te zijn, dat mag. Wel moet je er samen het beste van willen maken om de mooiste en beste installaties op te leveren. Zo simpel is het. Daar doen we het immers allemaal voor. Bij A.Ploem mag je vooral jezelf zijn, en we zijn ervan overtuigd dat wanneer je dat bent, je vast en zeker zelf zult beamen dat wij een super team hebben!

De mooiste bussen

Wat we wel met zekerheid durven te zeggen is dat we onze collega’s met topmaterieel op pad sturen. Voor onze buitendienst is de bus immers de plek waar zij “kantoor” houden, en dat verdient het gewoon om hier aandacht aan te besteden. Dit doen wij dan ook met onze volledig uitgeruste bussen met een inrichting waar jij als techneut je vingers bij aflikt. En het mooie is: jouw mening telt. Heb je speciale wensen of ideeën over opties (we kunnen het ons bijna niet voorstellen omdat er volgens ons geen optie is die we niet aanvinken bij het bestellen) of inrichting? Wij regelen het, want we zijn ervan overtuigd dat je er niet om vraagt als het niet nodig is.

Het beste materieel

De visie die we hebben rondom de bussen, hebben we ook rondom het materieel. Wij zijn ervan overtuigd dat we onze mannen en vrouwen buiten standaard al het benodigde materieel van de bekende topmerken meegeven. Maar als er toch iets is wat jouw werk makkelijker, beter, sneller en leuker maakt, horen we het graag zodat we het voor je kunnen regelen. Het beste werk kan immers alleen door de beste mensen en met de beste spullen worden gemaakt. Daar doen wij niet moeilijk over!

Materieel_Ploem

Klanten over ons

Echte ervaringen met onze collega’s

We besteden veel aandacht aan kwaliteit en service. Hoewel we daar zelf van alles over kunnen vertellen, laten we graag enkele klanten aan het woord. Deze klantreviews zeggen in onze ogen veel over ons, en team en hoe we werken. Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan snel!

Goed en meteen gekomen op tijd en probleem verholpen.

Goede service, snel en vasthoudend. Mijn boilertje zelfs 3 maal voor teruggekomen omdat deze, zelf gekocht bij Hornbach, kapot was bij de koop en er toch warm water moet zijn. Top firma!

Vooraf goede uitleg gekregen van dhr. Pörteners. Installatie van 2 airco’s door Tom en Etienne vlekkeloos verlopen evenals het installeren van een nieuwe groepenkast door Niels. Kortom, heel tevreden over de firma Ploem en zoon.

Vandaag was de installatie van een nieuwe gasboiler in ons appartement. Ik was erbij aan het einde van de installatie en ik kan zeggen dat het werk geweldig was. Alles was schoon en ziet er zeer goed geïnstalleerd uit. Ik ben geen specialist, maar als ik kijk hoe de gasboiler eruit ziet, ziet het er heel professioneel uit. Vanaf de dag dat ik contact opnam met het bedrijf voor een offerte en de installatie, was alles super professioneel! Bedankt voor het werk heren!

Fijne service, correct werk.

Fijn en goed personeel. Werken netjes

Jeffrey en Maurice van de firma Ploem zijn leuke gasten en ze hebben heel netjes gewerkt en het ziet er allemaal professioneel uit. Als je ze koffie geeft zijn ze niet te stoppen! 😉