Duurzaamheid

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat tegenwoordig meer centraal bij consumenten. Steeds meer mensen kiezen ervoor om thuis energie op te wekken via duurzame methodes. Duurzame energie wordt opgewekt via onuitputtelijke bronnen uit de omgeving. Denk hierbij aan zonne-energie, windenergie of energie uit aardwarmte. Wilt u ook kiezen voor duurzame energie oplossingen, dan helpen u graag verder! A. Ploem & Zn. staat voor duurzaamheid in Parkstad en omstreken.

Warmtepomp

Met een warmtepomp maakt u gebruik van een onuitputtelijke duurzame energiebron om uw  woning te verwarmen. De installatie is gunstig voor uw energienota: vooral bij nieuwbouwprojecten is een warmtepomp een zeer rendabele investering. Profiteer van een aangenaam woonklimaat terwijl u blijvend bespaart op uw energierekening!

Ook binnen de bestaande bouw kan een warmtepomp interessant zijn. Hiervoor is het dan wel belangrijk om te analyseren of uw woning voldoende voldoet aan de vereisten voor een succesvolle implementatie. Daarom biedt A. Ploem & Zn. altijd een advies op maat. We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om de mogelijkheden rondom warmtepompen te bekijken voor uw specifieke situatie.

Voordelen van warmtepompen

Een warmtepomp haalt tot wel 75% van de benodigde warmte voor uw woning uit het grondwater, de bodem of de buitenlucht. Aangezien de warmtepomp zelf maar weinig elektrische energie nodig heeft kan deze een hoog rendement behalen. Daarbij is er in het algemeen minder elektriciteit nodig om de ruimtes te verwarmen, omdat de CV-ketel niet (of minder) wordt gebruikt. Daardoor zorgt de warmtepomp voor een positief effect op het energielabel van uw woning.

Meer weten over de mogelijkheden van warmtepompen voor uw woning? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies en aanvullende informatie.

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie over onze diensten of mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.

Belangrijke mededeling

Plaatst u bij A. Ploem & Zn een aanvraag voor een warmtepomp of een warmtepompboiler, dan zouden wij er normaliter zeer verheugd mee zijn. Echter vragen wij uw aandacht voor het volgende.

Op het moment hebben we te maken met een wereldwijde energiecrisis waardoor de vraag naar warmtepompen fors is gestegen. Als nasleep van corona kampen fabrikanten van warmtepompen bovendien nog steeds met tekorten aan onderdelen. De levertijd bedraagt momenteel meer dan een jaar.

Wij kunnen als gevolg van deze marktomstandigheden helaas tijdelijk geen nieuwe aanvragen voor warmtepompen en warmtepompboilers in behandeling nemen. Zodra deze beschikbaar zijn, kunt u uiteraard weer bij ons terecht.

Wij adviseren u daartoe onze website in de gaten te houden.

Een alternatief is een airco, onze moderne airco’s kunnen energie efficiënt verwarmen. Zeker in het voorjaar en in het najaar kun je goedkoper verwarmen met een moderne airco dan met een gasgestookte CV-ketel. Voor meer informatie, zie onze website.

Het spijt ons deze maatregel te moeten nemen, maar vertrouwen op uw begrip daarvoor.