Duurzaamheid

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat tegenwoordig meer centraal bij consumenten. Steeds meer mensen kiezen ervoor om thuis energie op te wekken via duurzame methodes. Duurzame energie wordt opgewekt via onuitputtelijke bronnen uit de omgeving. Denk hierbij aan zonne-energie, windenergie of energie uit aardwarmte. Wilt u ook kiezen voor duurzame energie oplossingen, dan helpen u graag verder! A. Ploem & Zn. staat voor duurzaamheid in Parkstad en omstreken.

Zonnepanelen

Wilt u energie gaan besparen en tegelijkertijd kiezen voor een duurzame oplossing? Dan zijn zonnepanelen een uitstekende keuze! A. Ploem & Zn. voorziet particulieren van volledige zonnepanelen systemen. Wij bieden u hierbij graag een volledig advies op maat. Iedere woning is namelijk uniek en zaken als de ligging en de oriëntatie van uw dak bepalen hoeveel u kunt besparen. Met onze kwalitatieve zonnepanelen van IBC-Solar kiest u voor een rendabele investering, waar u veel profijt van zult hebben.

A. Ploem & Zn. beschikt over uitgebreide kennis en ervaring rondom de installatie van duurzame energieoplossingen. Bent u ook benieuwd hoe zonnepanelen uw woning kunnen verrijken? En wilt u meer weten over de mogelijke besparingen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvend advies.

duurzaam_zonnepanelen

Warmtepomp

Met een warmtepomp maakt u gebruik van een onuitputtelijke duurzame energiebron om uw  woning te verwarmen. De installatie is gunstig voor uw energienota: vooral bij nieuwbouwprojecten is een warmtepomp een zeer rendabele investering. Profiteer van een aangenaam woonklimaat terwijl u blijvend bespaart op uw energierekening!

Ook binnen de bestaande bouw kan een warmtepomp interessant zijn. Hiervoor is het dan wel belangrijk om te analyseren of uw woning voldoende voldoet aan de vereisten voor een succesvolle implementatie. Daarom biedt A. Ploem & Zn. altijd een advies op maat. We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om de mogelijkheden rondom warmtepompen te bekijken voor uw specifieke situatie.

Voordelen van warmtepompen

Een warmtepomp haalt tot wel 75% van de benodigde warmte voor uw woning uit het grondwater, de bodem of de buitenlucht. Aangezien de warmtepomp zelf maar weinig elektrische energie nodig heeft kan deze een hoog rendement behalen. Daarbij is er in het algemeen minder elektriciteit nodig om de ruimtes te verwarmen, omdat de CV-ketel niet (of minder) wordt gebruikt. Daardoor zorgt de warmtepomp voor een positief effect op het energielabel van uw woning.

Meer weten over de mogelijkheden van warmtepompen voor uw woning? Neem dan gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies en aanvullende informatie.

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie over onze diensten of mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.