Elektra

Op zoek naar een deskundige installateur voor elektra installaties in Parkstad en omstreken? U kunt bij A. Ploem & Zn. terecht voor diverse werkzaamheden rondom elektra. Goed werkende elektrische installaties zijn essentieel om veilig en aangenaam te kunnen werken. Onze deskundige vakspecialisten helpen u graag bij de aanleg, het onderhoud en het vervangen van elektrische installaties in en om uw pand.

Bij A. Ploem & Zn. kiest u voor betrouwbare en ervaren installateurs, waarmee u ervan verzekerd bent dat uw elektra in goede handen is. Zowel grote elektrische installaties als kleinere klussen rondom elektra zijn geen probleem voor ons. Wat kunnen wij zoal voor u verzorgen? Bekijk hieronder direct de mogelijkheden:

Elektra: de mogelijkheden

Ploem & Zn. biedt onder andere hulp bij de volgende elektrische installaties:

  • Verlichtingsinstallaties & verlichtingsproblemen oplossen.
  • Vernieuwen, vervangen of uitbreiden van de meterkast / groepenkast.
  • Aanleggen van nieuwe elektra voorzieningen.
  • Uitval van elektra verhelpen.
  • Klein elektra werk: bijvoorbeeld schakelaars zetten, stopcontacten plaatsen.

Grootschalige elektra projecten

Bent u op zoek naar een vakkundige partij voor de realisatie van grootschalige elektra installaties? Voor A. Ploem & Zn. is geen project te groot! Wij verzorgen de volledige aanleg van elektrische installaties en kunnen ook bestaande elektra voorzieningen volledig renoveren. Hiervoor worden wij onder andere ingeschakeld door woningstichtingen en zorginstellingen, maar ook binnen kantooromgevingen weten wij onze weg uitstekend te vinden.  

Meer weten over onze elektra installaties? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en een passend advies.

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie over onze diensten of mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.