Servicemonteur

De organisatie

A. Ploem & Zn. B.V. is een familiebedrijf met bijna 100 jaar ervaring. Het bedrijf is uitgegroeid tot een modern uitgerust Uneto-VNI installatiebedrijf met als voornaamste aandachtsgebieden centrale verwarming en sanitair. Duurzame energieoplossingen hebben onze speciale aandacht en we staan paraat met onze 24/7 service.

Functieomschrijving

Als servicemonteur verricht je onderhoud aan cv-installaties in woningen. Dagelijks ontvang je werkbonnen voor gepland onderhoud. Communicatie met de klant over hetgeen dat je gedaan hebt, is zeer belangrijk. Als er een storing ontstaat dan kun je weggeroepen worden van je onderhoudswerkzaamheden. In het stookseizoen kan het zijn dat je de gehele dag bent ingepland voor het oplossen van storingen. Het oplossen van een storing begint met het luisteren en doorvragen bij de klant. Op basis van jou kennis en ervaring los je de storing op.

Functie-eisen

Je hebt ervaring als service monteur en je beschikt over een afgeronde MBO opleiding in de installatietechniek, bij voorkeur de opleiding onderhoudsmonteur of servicemonteur installatietechniek. Je bent sociaal vaardig, dit betekent dat je goed met veeleisende klanten kunt omgaan.

 • MBO 3 of 4 opleiding in de installatietechniek;
 • Je beschikt over een geldig rijbewijs B;
 • Je kunt goed omgaan met klanten;
 • Je kunt Nederlands spreken en schrijven;
 • Je vindt het niet erg om één keer in de 8 weken storingsdiensten te draaien.


  Solliciteren of vragen?

  Heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met
  Dhr. Luc Ploum. Telefoonnummer 045-5676969 of mail naar l.ploum@aploem.nl. Sollicitaties bij voorkeur per mail. Stuur
  een korte sollicitatie brief met je CV naar l.ploum@aploem.nl
  t.a.v. L. Ploum.

  Cookies

  Op deze site gebruiken wij cookies.