Airco zakelijk

Airco kopen

In de zomermaanden kunnen de temperaturen flink oplopen. Toch zal het dagelijkse leven gewoon door moeten gaan. Daarom zien wij dat steeds meer bedrijven en instellingen in Parkstad en omstreken hun pand laten uitrusten met airconditioning. A Ploem & Zn. verzorgt voor u de volledige installatie van diverse airconditioningsystemen. Na de aanschaf van een passend airconditioningsysteem profiteert u de hele zomer van een koele en aangename werkomgeving, ongeacht de buitentemperatuur!

Airco huren

U kunt de airconditioningsystemen bij ons ook voordelig huren. Zo hoeft u niet ineens een groot bedrag te betalen voor de airconditioning. Tijdens de huurperiode zorgen wij ervoor dat uw airco optimaal blijft functioneren, dankzij periodiek onderhoud en directe hulp bij storingen en mankementen.

Door te kiezen voor het huren van een airconditioningsysteem bent u voor een schappelijk maandelijks bedrag verzekerd van een airco die volledig naar wens functioneert. U loopt niet tegen onvoorziene kosten aan en profiteert toch de gehele tijd van een kwalitatief systeem.

Airconditioningsystemen bij A. Ploem & Zn.

Bij ons vindt u energiezuinige en moderne airconditioningsystemen voor uw pand. Onze moderne airco’s bevatten bovendien inverters, waarmee u in de overgangsperiode ook uw pand kunt verwarmen. Deze manier van verwarmen is in deze periode vaak zelfs efficiënter dan de traditionele verwarming! Dat maakt een airconditioning veelzijdiger dan ooit en tevens interessant buiten de warme zomermaanden om.

Meer weten over de mogelijkheden rondom airconditioning voor uw pand? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie over onze diensten of mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.