CLV

Een CLV systeem (Combinatie Luchttoevoer Verbrandinggasasafvoersysteem) vormt een installatie die veelal te vinden is in meerlagige woningbouw en appartementencomplexen. Het CLV systeem, ook wel CLV rookgasafvoersysteem genoemd zorgt voor de veilige afvoer van rookgassen afkomstig van meerdere CV-ketels. Het vormt een collectief systeem om rookgassen af te voeren en tegelijkertijd verse lucht aan te voeren voor de CV-ketels.

Veel rookgasafvoersystemen in complexen en panden zijn sterk verouderd. Corrosie zorgt ervoor dat de leidingen niet meer gasdicht zijn, waardoor de installaties onveilig worden. Wilt u voorkomen dat koolmonoxide kan ontsnappen en de gezondheid van de bewoners in gevaar gebracht wordt? Zorg er dan voor dat de CLV installatie tijdig onderhouden, vervangen of gerenoveerd wordt. A. Ploem & Zn. verzorgt de volledige installatie van moderne en veilige CLV systemen in Parkstad en omstreken.

De werkwijze van A. Ploem & Zn.

Wij werken met een innovatief en uniek CLV systeem van Cox Geelen. Dit systeem is uitermate geschikt voor de nieuwste generaties CV-ketels. Het prettige: de implementatie kan uitgevoerd worden zonder al te veel hak en breekwerk. Zo kunnen wij vrij eenvoudig uw bestaande systeem renoveren en geschikt maken voor HR ketels.

Meer weten over onze dienstverlening rondom CLV systemen? Neem direct contact met ons op voor meer informatie en advies op maat.

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie over onze diensten of mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.