Sanitair

Bent u op zoek naar een veelzijdige en betrouwbare installateur voor de installatie of renovatie van het sanitair? A. Ploem & Zn. verzorgt uiteenlopende installaties rondom de sanitaire voorzieningen voor de regio Parkstad. Van het installeren van douches of toiletten, het plaatsen van badkamermeubels tot aan het verzorgen van het leidingwerk en de elektra, wij verzorgen elke sanitaire installatie voor u tot in de puntjes. Onder onze tevreden klanten bevinden zich onder andere woningstichtingen, zorginstellingen en zakelijke instanties.

Bij het verzorgen van de sanitaire werkzaamheden kunnen wij een beroep doen op betrouwbare samenwerkingspartners, zoals bijvoorbeeld vakkundige tegelzetters om de betegeling perfect te verzorgen. Samen kunnen wij er zo voor zorgen dat de volledige renovatie naar wens uitgevoerd wordt. Wij blijven daarbij de aansturende partij, zodat u maar met één partij hoeft te overleggen tijdens de renovatie.

Grotere sanitaire projecten

Voor woningstichtingen, zorginstellingen en kantooromgevingen kunnen wij de sanitaire voorzieningen volledig renoveren of installeren. Wij zorgen ervoor dat de gedeelde sanitaire voorzieningen tot in de puntjes verzorgd zijn. Daarbij houden wij ook rekening met toegankelijksheidswensen en kunnen wij medische aanpassingen installeren zodat de sanitaire omgevingen voor iedereen toegankelijk en veilig te gebruiken zijn.

Aan de hand van de wensen en de huidige situatie stellen wij gedetailleerde tekeningen op. Zo krijgt u direct een goed beeld van de toekomstige voorzieningen en weet u precies wat u kunt verwachten.

Vervolgens pakken wij de renovatie van A tot Z op. Het voorwerk, de installatiewerkzaamheden zelf en de nette afwerking nemen wij allemaal voor onze rekening. Wij plaatsen de nieuwe badkamermeubels, regelen het leidingwerk en de elektra en plaatsen alle gewenste accessoires.

Sanitair & meer

Op sanitair gebied kunt ook bij ons terecht voor:

  • loodgieterswerkzaamheden;
  • lekdetectie, herstelwerkzaamheden en afhandeling en bemiddeling met uw woonhuis verzekeraar;
  • legionella preventie;
  • medische aanpassingen in toilet en badkamer.

Heeft u een sanitair project waar u onze inzet bij kunt gebruiken? Neem nu contact met ons op voor meer informatie en vrijblijvend advies!

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie over onze diensten of mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.