Kosten cv-ketel

Hier leest u hoeveel de investering van een cv-ketel is. In het algemeen bestaan de kosten uit drie onderdelen, namelijk de prijs van de nieuwe ketel, de installatie kosten (die zijn 0 euro bij ons!) en de onderhoudskosten (die zijn 0 euro bij ons!).

Daarnaast willen wij u meteen attenderen op een nieuwe duurzame trend in Nederland, en wereldwijd natuurlijk!

 1. De gemiddelde prijs van een nieuwe cv zijn tussen de €1.000 - €2.500,- per stuk. Er is een nieuw soort ketel op de markt en dit is de warmtepomp. Goed voor het milieu en lagere energie kosten. Denkt u aan een hybride ketel dan kom je uit op de warmtepomp.
 2. Wij hanteren eerlijke prijzen bij het huren van de CV, en ook bij het kopen van de CV ketel.

Kosten cv-ketel huren

 1. Huren van een cv-ketel kost maar: Huren vanaf € 25,- per maand Wij werken samen met kwaliteit CV leveranciers. Dus u bent gegarandeerd van de merken met moderne en verbeterde cv-ketels. Het huren van een cv ketel kost 25 euro per maand met installatiekosten, onderhoudskosten en garantie.
 2. Wij hanteren eerlijke prijzen, ook wanneer u de cv koopt.

Kosten cv-ketel vervangen

Bij de verbouwing van je nieuwe huis is het aangeraden gelijk de meest innovatieve cv-ketel te nemen. Vanaf 2021 gaat er waarschijnlijk een wetgeving aankomen waarbij een duurzame ketel verplicht is. Een populaire hybride cv-ketel is de warmtepomp.

 1. Een warmtepomp kost nu nog tussen de €5.000 en €7.000 euro. Maar er komt geen aardgas meer bij kijken, dus het energieverbruik kost ook geen geld meer.
 2. De gemiddelde energiebesparing die kan worden gerealiseerd door middel van het aanschaffen van een warmtepomp is vastgesteld op een bedrag van zo’n €300,- per jaar.
 3. Dit komt omdat een groot gedeelte van de benodigde afgegeven energie gratis wordt gewonnen uit de bodem, water of lucht. U koopt dus een klein gedeelte energie in om daarmee de energie uit de natuur om te zetten naar bruikbare energie binnenshuis.
 4. Bij een nieuwe ketel is het belangrijk om ook de rookgasafvoer te vervangen. Wij helpen u hier graag bij. Daarnaast kijken wij de gasleidingen na op lekkages. U krijgt bij de installatie van de cv ketels direct ook de veiligheidsmaatregelen. Vraag hier gerust naar!

Kosten cv-ketel Installatie

Over Installatiekosten hoeft u niet meer na te denken. De installatie van de cv-ketel zijn bij A.Ploem& ZN. geheel gratis na de keuze van een van onze cv-ketels. Bij ons krijgt u bij de prijs de installatie van de ketel erbij inbegrepen. Dit geldt zowel bij de huur als bij de koop van de ketel.

De cv-ketel moet natuurlijk op de juiste manier bevestigd worden.

Wat is er nodig bij de installatie?
 1. Om verzekerd te zijn van een veilig en goed werkende installatie, controleren wij alle onderdelen. Controle van diverse meters: Klopt de waterdruk? Werken alle toe- en afvoerleidingen naar behoren? Zijn er geen lekkages waar te nemen? Is de cv-ketel juist afgesteld?
 2. Wij controleren ook de rookgasafvoer. Wist u dat zo’n rookgasafvoer maar één ketelleven meegaat? Elke cv-ketel heeft een afvoer nodig waardoor het rookgas veilig naar buiten gaat. Echter bij slecht onderhoud komt er ook zuur vrij die gaten in de leiding veroorzaakt. Dan komt rookgas vrij binnen in uw huis, wat uw gezondheid schaadt.

Dit zijn twee duidelijke punten die markeren hoe belangrijk het is dat er een professioneel en opgeleid installateur uw woning controleert en de installatie uit handen neemt.

Cv-ketel kosten onderhoud

De onderhoud kosten zijn bij de huur van een ketel inbegrepen. Wanneer u een CV ketel koopt, dan heeft u 12 jaar garantie. Door periodiek cv-ketel onderhoud voorkomt u dat de ketel verkeerd is geïnstalleerd dat onderdelen van uw cv-ketel verroesten of onnodig snel slijten. Kans op storingen of onnodig gasverbruik worden op deze manier minimaal.

Installateurs van A.Ploem & ZN. staan dag en nacht voor u klaar voor onderhoud, en indien nodig, vervangen we onderdelen zonder extra kosten.

Abonnement service kosten

Voor het service-abonnement controleren we ook of de cv-ketel niet ouder is dan 13 jaar. Op basis van de uitkomst van de inspectie nemen we uw cv-ketel in contract of zijn er eerst reparaties nodig. Wij bieden het abonnement waarmee de basis goed geregeld is. Onze monteur controleert en onderhoudt uw cv ketel. Kosten voor materiaal betalen wij. Net zoals kosten arbeidsloon in geval van een storing.

Kosten cv-ketel vervangen door warmtepomp

We gaan in Nederland richting een aardgasvrij tijdperk. Er is een openbare verklaring waarbij er betoogt wordt om vanaf 2021 alleen nog warmtepompen te installeren in huizen.

 1. Een hybride warmtepomp gaat ongeveer 15 jaar mee. Met een volledige warmtepomp gebruik je geen aardgas meer. De warmte wordt elektrisch opgewekt, waardoor de CO2-uitstoot van je huis daalt met gemiddeld 50 tot 60 procent. En u bespaart nog meer, want er bestaat subsidie voor. Dus wanneer je nu al een nieuwe cv ketel nodig hebt, installeer dan een warmtepomp!
 2. Een warmtepomp is kleiner dan een CV. Handig, want dat is het niet nodig om er extra ruimte in huis voor vrij te maken. Er is wel nog plek buiten nodig voor een soort airco-unit. De ventilator van de buiten unit maakt geluid als je de verwarming aanhebt, maar daar zult u binnenshuis niks van merken.
cv-ketel huren

Wij staan voor u klaar

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.