Duurzame energieoplossingen; waar kunnen wij mee helpen?

A.Ploem & Zn. is continue op zoek naar nieuwe manieren om onze werkwijze te verbeteren. Voor ons personeel, voor onze klanten, en voor de wereld. Duurzame energie oplossingen worden steeds belangrijker, en wij begrijpen dat. Ook A.Ploem is in ontwikkeling, en wij vertellen u graag meer over de duurzame oplossingen die wij tegenwoordig aanbieden.

Duurzaamheid staat tegenwoordig al meer centraal bij consumenten. Steeds meer mensen kiezen ervoor om thuis energie op te wekken via duurzame methodes. Duurzame energie wordt opgewekt via onuitputtelijke bronnen uit de omgeving. Denk hierbij aan zonne-energie, windenergie of energie uit aardwarmte. U ook, of bent u dit van plan? Lees dan snel verder. 

Zonnepanelen 

Zonnepanelen zijn niet alleen populair, maar ook nog eens erg duurzaam. Zonnepanelen zetten zonne-energie om in elektriciteit. En waar heeft u dat meer dan op uw dak? Door de opwekking van elektriciteit dat wordt verkregen door het licht van de zon mag dit met recht een natuurlijke en duurzame energieoplossing worden genoemd. 

Dankzij zonnepanelen bespaart u het milieu en ook uw portemonnee op de lange termijn. A. Ploem & Zn. voorziet particulieren van advies op maat, en wij nemen de volledige installatie en het onderhoud voor onze rekening. Iedere woning is namelijk uniek en zaken als de ligging en de oriëntatie van uw dak bepalen hoeveel u kunt besparen. Met onze kwalitatieve zonnepanelen van IBC-Solar kiest u voor een rendabele investering, waar u veel profijt van zult hebben.

Warmtepompen 

Ook warmtepompen worden steeds populairder. En dat is natuurlijk niet voor niets! Een warmtepomp werkt op elektriciteit en maakt slim gebruik van de al aanwezige warmte in een bron. De warmte in de warmtepomp wordt gebruikt als energie om nog meer energie op te wekken. Zo bespaart u enorm veel elektriciteit! Dankzij het natuurkundige proces van het verdampen en condenseren komt er veel elektriciteit vrij. De warmte wordt letterlijk van een natuurlijke bron opgenomen, vergroot en binnen afgegeven.

Een warmtepomp is dus een onuitputtelijke duurzame energiebron waarmee u uw woning verwarmd. Dankzij de investeringsmogelijkheden is de installatie van een warmtepomp ook erg voordelig voor uw energienota. Helemaal bij nieuwbouwprojecten, waar er extra voordelen zijn wanneer u een warmtepomp laat installeren. 

Vernieuwen van CV-ketel of airco

Ook het vernieuwen van uw CV-ketel of airco kan een duurzame oplossing zijn. Een verouderde CV-ketel is niet alleen gevaarlijker, maar geeft ook minder kans op storingen, hoge reparatiekosten en verhoogt het rendement. Uw woning wordt efficiënter verwarmd, of juist koeler, wat ook goed is voor het milieu en dus zeker in het rijtje ‘duurzame energieoplossingen’ mag worden genoemd. Bij A.Ploem & Zn. kunt u terecht voor het huren van een CV-ketel, kopen van een CV-ketel, huren van een airco en kopen van een airco. Bekijk onze oplossingen!

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.